*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Forbes: Nokia myy matkapuhelintoimintansa Huaweille tai Microsoftille vuoden 2013 aikana

uutinen julkaistu:

Forbes on tehnyt kasan ennustuksia vuodelle 2013. Ehkä suurin ja hieman yllättäväkin ennustus on, että Nokia myisi koko matkapuhelintoimintansa kuluvan vuoden aikana. - Nokia tulee myymään koko matkapuhelinliiketoimintansa ja -infrastruktuurinsa joko Huaweille tai Microsoftille. Yhtiön panostus Windows 8:aan ei ole tuottanut odotettua tulosta, minkä johdosta älypuhelinosasto siirtyy todennäköisesti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 13 viestiä.

#1
No jos nyt ei kuiteskaan! :DD tappiota on tehty ja tullaan varmaan vielä tekemään(paljon vähemmän) mutta tuohon koko matkapuhelin toiminnan myymiseen en kyllä todellakaan usko.. :D
▼▼ Tässä viestiketjussa on 12 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Enpä kyllä itsekkään usko että näin tulee käymään.
#3
MsftNok Tuntematon käyttäjä
Microsoft ei osta Nokiaa, ellei Nokia ala tehdä tulosta. Lumia WP8-myynti ratkaisevaa. Kokemukseni Lumia 920:sta erittäin myönteiset. Arvelisin, että nykyisellä hintatasolla mallia myydään kymmeniä miljoonia usemman vuoden aikana.

Microsoftilla ei ole varaa hävitä taistelua käyttöjärjestelmäherruudesta laitteissa, joissa suurin myynti tulevaisuudessa odotettavissa (kännykät, tabletit ja ihan-uudet-jutut). Ei Microsoft olisi satsannut Windows Phoneen muuten tosissaan ja alkanut rakentaa Windows-ekosysteemiä Applen mallin mukaan.

Microsoft-Nokia Corporation kuulostaa ihan hyvältä, kaksi kovaa brändiä yhdessä.
#4
Forbes on sitten aloittanut todellisen ristiretken Nokiaa vastaan. Se mm haukkui Lumia 920 arvostelussa pihelimen kameran hämäräkuvaus ominaisuudet. Siitä voidaan päätellä että ihan puolueettomasta lafkasta ei ole kyse.
#5
NsnNokia @ Tuntematon käyttäjä
Muuta ei kuitenkaan voida kuin odottaa ja katsoa kuinka käy. Kannattaisiko lukijoiden mielestä Nokian vielä jatkaa yrittämistä vai luovuttaa ennen suurempia tappioita?.
Jos Windows Phonella Nokia edelleen pelkästään aikoo jatkaa,niin ...kannattaa luovuttaa,ennen kuin tappiot kasvavat merkittävästi nykyisestä ja kassavarat ammottavat tyhjyyttä!!.Huaweilla on parempi tulevaisuus,kuin Microsoftilla joten...!!!.
#6
En minäkään tähän Windows systeemiin usko ja siksi myynti olisi minusta järkevääkin. Softa osaamiseen keskittyminen taas kuulostaa aika hölmöltä, kun lähes kaikki softa osaajat on juuri potkittu pihalle:)

No meni miten meni, ei suurtakaan merkitystä enää, kun ei suomea tuo lafka nykyään hyödytä. Onhan se aina viihdyttävää kun mammutti maatuu:)

No Lumiathan pärjäsi hienosti Joulumyynnissä.. Suomessa.. joten se siitä. On kyllä mielenkiintoista nähdä osavuosikatsausta ja kuunnella selityksiä, että oli toimitusongelmia.. eivät muutakaan enää keksi.
#7
Forbes on kyllä lähteenä sieltä naurettavimmista päästä.
#8
Toisaalta Huawei olisi mielenkiintoinen vaihtoehto, kun se ei tanssi Microsoftin pillin mukaan, kuten Nokia tällä hetkellä.
#9
Forbes oli ennen joulua huumorimielessä spekuloinut ennustuksia vuodelle 2013 useista yritysostoksista, missä osa on täysin mahdottomuuksia. Kyllä tämä on samaa lajia.

@5. Pitääkö rölliä tulla opettamaan hakemalla viime joulusaunassa viruvasta puukasasta halolla päähän, ettei täällä saa höpistä perusteettomia tyhmyyksiä? Luen mieluummin osarin ja katson niitä paikkoja, jotka osaavat paremmin ottaa muutkin Nokian toiminnot huomioon analyyseissään.
#10
nokia is best Tuntematon käyttäjä
tuskimpa huawei ei tanssi micron mukaan kohta tanssii kun huawei liittyy wp-teknikkaan ja antaa samalla nokian kasvaa nokia tekee tablet laitteen ja kun nokia teki uuden parannuksen meegoon meego lähti kun nokia tekee tabletin micro ei pura sopimusta tai osta itseään irti koska nokia on kuitenkin kova kilpailija ja micro uskoo nokian kavavan wp-tekniikallaan ei pelkästään sillä myös näyttö teknologia kamera processori laadun kestävyyden ja toimivuuden miettikääs tätä nokian 30 vuoden kova nousu ja lasku vai luovuttaminen no ei todellakaan luovuttaminen joss nokia haluaa että micro ostaa nokian ja tekee tarjouksen micro hylkääsen näin tekivät sopiuksen stpehen elop ja muu johtokunta ja paikan omistajat ja micron ballmer että näissä teidän kommenteissa ei ole perää eikä tässä uutisessa huawei häviää ennemmin kartalta kuin n0kia
#11
@10

http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/kielenopas/4.4.html

En tiedä oliko kommentissasi jotain sisältöäkin, mutta itse en ainakaan kyennyt sitä lukemaan. Masokisti olen, mutten sentään niin suuri masokisti, että tuota kommenttia lukisin.

Mitä taas tulee Forbesin kirjoituksiin, niin ne jatkavat totuttua linjaa. Forbesin Lumia 920 -arvostelu näytti hyvää esimakua heidän agendastaan Nokian suhteen (ei se täydellinen puhelin ole, muttei kyllä todellakaan myöskään niin huono kuin forbes antaa ymmärtää). Tämä on vain luonnollinen jatkumo.

En kiistä etteikö Nokia voisi mennä myyntiin, mutta en kyllä jaksa uskoa että se tapahtuu vielä 2013 aikana. Kvartaalitalous on lyhytnäköisyyden huipentuma, mutta pitkään voitollisena tomineen yrityksen täydellinen pilkkominen näin lyhyen tappiollisen ajanjakson jälkeen olisi jo sulaa hulluutta.
#12
Ademeion Tuntematon käyttäjä
"Nokia is best" voisi kyllä panostaa yhteen jos toiseenkin asiaan kirjoittamisessaan. Silmäni ovat yhä kauhuissaan näkemästään...
#13
@8 no jos huihai ostaisi noksun niin koko firmasta tulisi kerta rysäyksellä kiinan valtion omistama :D
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.