*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Näyttöjen koko kasvaa yhä, Huaweilta tulossa 6,1 tuuman Android-puhelin

uutinen julkaistu:

Puhelinvalmistajien keskinäinen kilpailu siitä, kenellä on isoin, on jo pitkään keskittynyt näyttöjen kokoon. Mittauskilpailu johtaa aina jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa voittajan aseman tavoittelu ei ole enää varsinaisesti kenenkään etu. Huawei on saattanut ylittää sen rajan uudella tammikuussa julkaistavalla puhelinmallilla. Huawei-pomo päätti esitellä jättiluuria yleisölle jo ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 21 viestiä.

#1
Ois aika lyömätön kapistus tuossa hintaluokassa jos vaan jäis tohon 370€! Siinä jäis moni saman hintainen tablettikin ostamatta. :P
▼▼ Tässä viestiketjussa on 20 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
no mutta eikös tämä mene jo melkein tablettien osastoon? jos haluaa ostaa pienemmän kuin tab, mutta suurempi kuin älypuhelin, tämä olisi sille täydellinen vaihtoehto
#3
@2 Sellainen on jo Galaxy Note. 6.1" on jo liian iso taskuun tai korvalle.
#4
Toivottavasti Apple ei lähde mukaan noihin isoihin näyttöihin. Haluan älypyhelimen joka mahtuu taskuun. Tabletit on erikseen.
#5
sepposeponseponseppo Tuntematon käyttäjä
Hah. Mä siirryin just 4.3" näytöstä 3.5" ja pidän tätä parempana kokona -puhelimelle-
#6
6" viel menee puhelimena, ostakaa reisitaskuhousuja!
#7
Kerrankin puhelin, jossa akun kapasiteetti on edes jotenkuten asiallinen, eikä mikään kuppanen 1Ah tai sitä luokkaa.
#8
Montakohan milliä toi Samsung Galaxy Note 7 tai Tab 2 seiska on tuota tulevaa huaweita isompi?
Muutamia millejä ja miltei samat ominaisuudet?
Jotenkin toi 6" on vähän turha koko (samoin kuin 5").
Tuossa 4":n koossa on sentään tarpeeksi eroa.
#9
@7 onhan tossa tilavuuttakin aika paljon enemmän kuin 3.5-4":ssa puhelimissa mihin sen ison akun saa tungettua.

Samalla taas iso näyttö kuluttaa enemmän virtaa.
#10
"Puhelinten koko kasvaa yhä, Huaweilta tulossa 6,1 tuuman halko"

Itse nään asian näin
#11
Odottakaa vaan kun apple lähtee tähän mukaan
#12
Niin se maailma muuttuu. 2000-luvun alkupuoliskolle asti kisailtiin siitä, kuka onnistuu tekemään pienimmän puhelimen. Nyt sama kisa toisinpäin.
#13
Itsellä Note2, ja jos tämä tulisi markkinoille kesällä, ostaisin välittömästi!
#14
@13. Komppaan sua täysin. Itsellä Note1 ja kyllä taskussa olisi tilaa vielä isommalle luurille. Valittajat painukoot ******* ;) Kun resot on Note1 1280x800 ja Note2 1280x720 niin noihin 6+ tuuman puhelimiin valitsisin ehottomasti 1080p näytön!
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24.12.2012 @ 14:33
#15
Rutger Hauer Tuntematon käyttäjä
Itsellä tulee reunat vastaan tuossa 3.5"-4" tienoilla. Lähden siitä että mikä kulkee mukana kesällä mukavasti kun taskut vähenee. Tabletit sitten erikseen ja reppuun.
#16
Kyllä se on niin että ne jotka väittävät rajan olevan 4" niin onhan se aivan selvää että sen rajan määrittää yksin lompakko. Puhumattakaan niistä jotka väittävät ettei taskuun mahdu, hel***ti minulla on farkut joiden vyötärö on kokoa 32, ja voin sanoa että taskuun mahtuu per**le vaikka 10 kappaletta HTC:n One X luureja.

Jos ei rahat riitä isompiin luureihin niin mitä hyötyä siitä on tulla tänne itkemään ja keksimään jotain selityksiä. Ei siinä mitään vikaa ole ettei ole varaa ostaa viimistä huutoa olevaa luuria.

(Kaikki iLuurien omistajat voivat ingorettaa viestini täysin, teidän mielestä 4" on aivan liian suuri näyttö puhelimeen kunnes Apple sellaisen puhelimen valmistaa.)
#17
Taitaa M4cor ÄO olla myös sen 32?? Aika saibaa kirjoittelet vai oletko täysi trolli? Itse varmaan ostelet velaksi ja osamaksuilla? Aika väite jos yksinomaan lompakko määrittää ihmisten mielipiteet mitä ihmiset mieltävät omakseen mitä puhelimen kokoon tulee.

Itsellä 4,5" puhelin ja maksoi sen 600 ja itselle tämä on maksimi koko.
#18
user_org Tuntematon käyttäjä
4@
>Toivottavasti Apple ei lähde mukaan noihin isoihin näyttöihin.
>Haluan älypyhelimen joka mahtuu taskuun. Tabletit on erikseen.

Totta, tai jos lähtee niin toivottavasti sitten pitää valikoimissa myös puhelimia.

Siinä mitään pahaa jos tabletissa puhelinominaisuudet, onhan niitä muillakin valmistajilla.

Mutta mikä erottaa tabletin puhelimesta, sekö mihin toimittaja tai markkinointiosasto sen sijoittaa ? Jossain maissa veorotus voi olla tärkeä tekijä.
#19
jormasimpeleeltä Tuntematon käyttäjä
Kohta samsung hyppää kisaan mukaan uudella isommalla näytöllä. Voisi vaikka ottaa TV linjaston uuteen käyttöön ja laittaa 52" telkkuun kosketus näytön, ja pari tonnia lisä hintaa, niin avot siinä olisi meillä näppärän kokoinen "puhelin".
#20
itsellä samassa taskussa lompakko ja note. eikä tehe ees tiukkaa :D et eiköhän tuollanenki sitte vielä mahdu :P
#21
Itellä toisessa taskussa Nexus 7 ja toisessa ZTE Blade. Jos Nexus 7 olisi puhelin, niin Blade jäis pois ja käyttäisin vain Nexusta. Helposti 7 tuuman tabletti menee korvalle ja taskuun. Tuohon täppäriin tottuneena ihmettelin kaverin s3: sta, että miten pieni se oikein on. Yhdelläkin kädellä käytti hyvinkin ilman ongelmia. Tuo LG on kyllä saatava. Vielä jos hinta on 370€ niin... :D
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.