*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Kuva ZTE:n viisituumaisesta Z5:sta julkaistiin verkossa

uutinen julkaistu:

Jokaisen valmistajan valikoimaan on nykyään kuuluttava yksi viisituumainen jättiläispuhelin ja nyt verkkoon on "vuodettu" kuva kiinalaisen ZTE:n tulevasta viisituumaisesta. Laite tunnetaan nimellä Nubia Z5. Kuvan julkaisi kiinalaisessa Weibo-palvelussa ilmeisesti ZTE:n oma PR-työntekijä. Laitteesta on aiemmin nähty kuva vain takakuoresta, mutta nyt kuvassa näkyy laitteen etupuoli koko ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 11 viestiä.

#1
Ihan Ilmetty HTC! Edestä että takaa ihan hirveesti samanlaisia jos vertaa esim. HTC One X:sään
▼▼ Tässä viestiketjussa on 10 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Öööö... tossa on ihan MeeGon (N9) kello???? Värit erona vaan.
#3
Aika vahvasti samannäköinen. Eivät ole osanneet tehdä omaa?


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.12.2012 @ 09:17
#4
Mitä jos on niin, että tuossa puhelimessa onkin Jollan Sailfish?? :D
#5
Yhtenäisyys kellojen välillä on värisävy eli harmahtava, edes väri ei ole sama.

Huvittavaa huomiossasi on se, että sanot kelloja samanlaisiksi vaikka tyypillisen tavan vastaisesti ZTE:een kellossa on vain yksi viisari..:)

Kello itsessään on aika yleinen ja valmistajariippumaton tapa ilmoittaa aikaa, eikä mielestäni ole patentoitu keksintö, eikä sitä omista mikään rautatieasema, Apple, HTC, Nokia, Jolla.
#6
Ademeion Tuntematon käyttäjä
"Kulmikkaan designinsa puolesta laite näyttää muutaman vuoden ikäiseltä."

Mielestäni useimpien kärkivalmistajien uutuusmallit noudattavat tällaista kulmikasta, jonkin verran pyöristetyin kulmin olevaa muotoilua. Kärkivalmistajista Samsung poikkeaa tästä tyylistä jonkin verran hieman enemmän pyöristetyllä muotoilullaan. Koska nelikulmainen näyttöruutu sanelee pitkälle laitteen ulkomitat, tulemme epäilemättä jatkossakin näkemään pitkälle nelikulmaisia laitteita. Näppärillä muotoilukikoilla kulmikkuuden vaikutelmaa voidaan toki vähentää.

Itsekään en ole pelkistetyn kulmikkuuden ystävä. Jos muotoilija otetaan pohjoismaista tai palkataan kuka tahansa muotoilupiireissä arvostettu muotoilija, on tiedossa melko teräviä kulmia tai muita geometrisia perusmuotoja ja yleensäkin karua, pelkistettyä ulkonäköä.
#7
Jarissimo, onhan ne siltin samannäköisiä, todella paljon. Koko herätystoiminto mukaanluettuna, näkeehän sen eron, mutta samankaltaisuuksista näkee niin selvästi, että MeeGosta on otettu mallia.
#8
Ademeion Tuntematon käyttäjä
Minunkin mielestäni tässä on tyylillisesti ja asettelun suhteen kopioitu suoraan MeeGoa, vaikka Nubian kellotaulua onkin joltain osin muutettu.

On tosin vaikea sanoa, milloin kopiointi on väärin ja milloin ei. Nykymaailmassa muoti on keskeinen tyylillinen ilmiö, ja keskeinen osa muotia taas on se, että tehdään samannäköistä kuin muut. En toisaalta itsekään aina pidä siitä, että kopioidaan jotain käytännöllisesti katsoen yksi yhteen, kuten näyttää tietyiltä osin olevan toimittu Nubian kellon kohdalla. Matkittuun asiaan pitäisi tuoda myös jotain omaa, jota taas muut voivat ottaa vaikutteita, mikäli lopputulos on onnistunut
#9
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jarissimo:

Huvittavaa huomiossasi on se, että sanot kelloja samanlaisiksi vaikka tyypillisen tavan vastaisesti ZTE:een kellossa on vain yksi viisari..:)

En tiedä ketä tässä lainattiin, mutta ei kai niitä kukaan samanlaisiksi väittänyt. Samannäköisiksi kylläkin.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.12.2012 @ 18:31
#10
Kyllähän tuossa on ihan selkeesti kopioitu surutta Nokia N9:än kelloa. Jarissimohan tuon kieltäis vaikka siinä lukis, ett kopioitu ilman lupaa Nokia N9:än puhelimesta =)
#11
No minusta noilla on yhtä paljon yhteistä kuin mersun ja dacian harmailla sedan autoilla... molemmissa neljä pyörää ja sama väri, mutta siinä se.

Tottakai kaksi kelloa joissa on hälytykset, muistuttavat toisiaan.. kopioinnista tuossa ei kyllä voi puhua, ei sitten mitenkään. Tottakai vaikutteita saa ja pitääkin ottaa toimivista asioista.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.