*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Galaxy S IV saattaa sisältää "särkymättömän" näytön

uutinen julkaistu:

Samsungin huhutaan kehittelevän seuraavaan Galaxy-lippulaivaansa uudenlaista ruutua, joka olisi käytännössä särkymätön. Ruutu valmistetaan uudenlaisesta muoviseoksesta, joka olisi huomattavasti nykyisiä lasipintoja kestävämpää, kertoo uutistoimisto Reuters. Monessa nykyisessä älypuhelinmallissa koko laitteen etupuoli on yhden laajan lasipinnan peittämä, mikä tekee niistä herkkiä hajoamiselle. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 20 viestiä.

#1
Webbifi Tuntematon käyttäjä
Tuo särkymätön näyttö on tarpeen. Kuukauden vanhasta Lumiassa hiushalkeamia näytössä. Hajosi taskussa, ainoa selitys lämpötilanvaihtelut ja lataus kylmässä autossa ja sitten taskuun ... Mutta jos näyttö hajoaa taskussa, nin ollaan tosi heikossa laadussa ja olosuhteisiin soveltumattomissa malleissa.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 19 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
@Webbifi
Tuon pitäisi mennä takuuseen, jos puhelimessa ei ole minkäänlaista iskun jälkeä halkeaman lähettyvillä.
#3
Ai nyt vasta, kun ne muuten hajoilee tiputuksessa :D
#4
kuinkas ollakkaan oma lumiani on tehnyt massiivista osumaa ties mihinkä eikä pienintäkään naarmua. ainoastaan heikko näytönsuojus on alkanut kulumaan :D mikä tärkeintä, kyseessä on lumia 800, eka WP- känny
#5
Kyllä on ihan todella hyvä ominaisuus, jos saavat tuon toimimaan, mutta hintalappukin voi olla iso 4,9 tuumannäytöllä, joka on särkymätön :(
#6
SGS2 working!!!@ Tuntematon käyttäjä
Samsung Galaxy S2 mallin näyttö on kestänyt huomattavasti sen,miten Samsung Galaxy S3 mallin näyttö on hajonnut (pudotuksesta)!.
Gorilla ja Gorilla 2 -näyttöjen materiaaleissa on eroja. :/
#7
Sinthetics Tuntematon käyttäjä
Oma sgs2 on kestäny sellaisen luokan heittelyä ja tiputusta että monet muut olisi hajalla. Näyttö on loistavassa vieläkin joskin muovikuori ottanu vähän jälkeä
#8
Tuleepahan olemaan tuo parempi kuin joku iphonen näyttö. Vaan onpahan nuo monet muutkin merkit parempia kuin apple vaikkei tätä tosi asiaa monet myönnäkkään.
#9
Särkymätön näyttö ei ainakaan itselleni ole kauhean suuri ominaisuus. Enemminkin "näyttölasiin" integroitu näyttö ja tavat jolla puhelimesta tehdään kevyempi ja ohuempi ovat suurempia innovaatioita. Omakin puhelimeni on vielä loistokunnossa pudottelujen jälkeen.
Eikä oikeastaan puhelimen tarvitse olla nykyistä ohuempi. Pikemminkin, että saataisiin näytöstä turhia tilamuuttujia pois, joita voitaisiin käyttää muihin osiin kuten akkuihin, kameraan jne.
#10
Ja tämä on sitten yhtä varma uutinen kuin ne SGS3:n titaanikuoret?
#11
Pari päivää sitten meni sgs3:n näyttölasi paskaksi tippuessaan n. metrin. Huollon hinta näytön vaihdolle n. 250e, eli kyllä kelpais särkymätön lasi mieluummin kuin esim. marginaalisesti paranneltu resoluutio, kymmenyksen nopeampi prosessori tai vaikka pari lisämegapikseliä kamerassa.

Ps. jos joku tietää edullisen tavan korjata niin saa kertoa. :)
#12
@11 Riippuu vähän mikä siitä on rikki. Näyttölaseja näyttää olevan ebayssa ~15$, näyttö ja lasi kojauskitti 190$. En tiedä riittääkö tuon pelkän lasin vaihto sitten sinun tapauksessa.
#13
Ei luureja ole koskaan järkevää heitellä,tiputella,tai ajaa autolla yli.
Mistä tässä on oikein kysymys? HI-tech tuotteita käytetään kaiketi yleensä älykkäästi,ei tuhoisasti.Korjausta tarvitaan vain hölmöilyn jälkeen.
Varreton kirves lie vähiten vaurioituva kapine ääliöille annettavaksi?
#14
@11
Äläpäs hättäile.. Hinta 60€ ja vaihto odotellessa. Toki voi myös lähettää mikäli ei satu Optima Shoppia naapurustossa olemaan.

http://www.optimashop.fi/index.php?opti...ised&Itemid=104
#15
Ademeion Tuntematon käyttäjä
@ "arivesa" (13.):

"Ei luureja ole koskaan järkevää heitellä,tiputella,tai ajaa autolla yli. "

Vahingossa tiputtaminen ei ole järkevää tai epäjärkevää. Se on vain vahinko.

"Mistä tässä on oikein kysymys?"

Ihmimillisestä vahingosta.

"HI-tech tuotteita käytetään kaiketi yleensä älykkäästi,ei tuhoisasti."

Nämä "HI-tech tuotteet" ovat arkisia käyttöesineitä, joita käsitellään enemmän kuin useita muita esineitä. On epärealistista odottaa, etteivät ne joskus lipsahtaisi kädestä, varsinkin kun puhelinten muotoilu ja materiaalit tuntuvat usein olevan valittu helppoa pudottamista silmällä pitäen.

"Korjausta tarvitaan vain hölmöilyn jälkeen. "

Korjausta tarvitaan myös hölmöjen kommenttien jälkeen.
#16
Kiitos vihjeistä, taidanpa laittaa puhelimen tuonne optimashopin huoltoon. Vaikka tuota lasia saakin todella edullisesti ebaysta niin sen vaihtaminen näyttää youtube-videoiden perusteella aika työläältä ja työn jälki tulee varmasti olemaan parempi ammattilaisen tekemänä. :) Lisäksi takuu säilyy kun ei itse kohella enempää. :)
#17
@15
En ymmärrä miksi nykyään pitää revitellä sillä,mitä kaikkea mahdollista väärinkohtelua luurit kestävät.Putoaminen on eri juttu kuin kuin autolla yliajo tai "avaruuteen"lähettäminen.

Kaikki,tai ainakin NASA,tietävät miten tehdä liki pomminvarma laite.
Myyntiä sille tuskin koko/paino/hintasyistä löytyisi.

Kaiketi tässäkin ostaja päättää mikä on hänelle oleellista.
Dudesonit kestävät(IP 67)ovat melko halpoja,silloin tingitään muusta.
#18
voi ei½! samsung!? voiko johtova paneelien tuottaja maailmassa tehdä taas tämän!? miten vastaa nokia tai apple ? nyt tarvitaan haasteita oikeuteen nopeasti!
#19
äkkiä vaan patenttia kehiin niin ei mätä omena ehdi ensin.
#20
patents @ Tuntematon käyttäjä
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.