*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Nokian kamerakehityksestä vastaava Dinning jättää tehtävänsä

uutinen julkaistu:

Nokian puhelinten kameratekniikasta vastaava johtaja Damian Dinning jättää tehtävänsä henkilökohtaisista syistä 30. marraskuuta, uutisoi Amateur Photographer (AP). Dinningia pidetään alansa guruna ja yhtenä suurimmista vaikuttajista mm. Nokian 808 PureView -älypuhelimen kehityksessä. Dinningista tuli osa Nokiaa huhtikuussa 2004 työskenneltyään aiemmin mm. Minolta UK-, Nikon ja Eastman ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
Harmi :-/
▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Pitää kuitenkin muistaa, että Pureviewin kehittivät Suomalaiset Eero Salmelin ja Juha Alakarhu, että koko PureViewiin Dinningillä ei ole osaa eikä arpaa, muuten kuin johtamismielessä.
#3
Jonkun kameravalmistajan leiristä sinne pitäisi johtaja saada, että tietää mitä puhuu.
#4
Harmi, että taitava johtaja lähtee. Tosiaan PureViewin kehittivät nimen omaan nuo suomalaiset, kuten 2 mainitsi.
#5
Eikös tämäkin ole vielä huhupohjalla eikä varmaa tietoa?
#6
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sefriol:
Eikös tämäkin ole vielä huhupohjalla eikä varmaa tietoa?

Kyllä Damian Dinning on tuon Jaguar Land Roverille siirtymisensä vahvistanut ainakin Twitterin ja PureView Clubin kautta, joten ei tämä huhu ole.
https://twitter.com/PhoneDaz/status/272137065590820864
http://pureviewclub.com/2012/7882
#7
Noh, siinä tapauksessa toivotan herralle onnea ja toivottavasti saadaan joku asiansa osaava johtaja tilalle. Johtaminen ei ole ollut Nokian vahvuuksia viime vuosikymmenellä vaikka erinomaisia alaisia on ollut vaikka muille jakaa.
#8
@2

Eli ihan kohtuullisesti osaa ja arpaa, että on päätynyt laitteeseen. Meinaan vaan tätä sillä, kuinka hyviä ideoita on Nokialla tapettu johdon toimesta (suorasti tai epäsuorasti; perustan tämän useampaan blogikirjoitukseen ja MeeGo-uutisointiin). Voihan kunniaa antaa onnistumisista vähän johdollekin, kun sitä keppiä tulee epäonnistumisista.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.