*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Mozilla laittoi 64-bittisen Firefoxin kehityksen jäihin

uutinen julkaistu:

Mozilla on lopettanut varhaisessa kehitysvaiheessa olleen 64-bittisen Firefox-selaimen kehittämisen ainakin toistaiseksi. Päätöksestä kertoi Mozillan Engineering Manager Benjamin Smedberg kehittäjien sähköpostilistalla. Asiasta uutisoivan The Next Web -sivuston mukaan päätös on odotetusti saanut aikaan vastustusta, vaikka 64-bittinen selain oli vasta erittäin varhaisessa vaiheessa eikä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
Kumma homma tuo laajennusten yhteensopimattomuus. Luulisi suurimman osan laajennoksista pelaavan, eihän ne mitään natiivisovelluksia ole.

Linuxilla käytän 64-bittistä versiota, enkä ole huomannut että laajennuksia olis suuremmalti rajattu pois.

Tosin eipä tuosta 64-bittisyydestä juurikaan iloa ole selaimessa toistaiseksi. Ehkä sitten kun WebGL, yms. sovellukset yleistyvät.

Ja kyllähän Windowsillekin on vaihtoehtoja IE:n ja Operan lisäksi, kuten Waterfox

EDIT: Taitaa tuossa alkuperäisessä viestissä plugins tarkoittaa liitännäisiä, ei laajennuksia, eli laajennukset toimisivat myös 64-bittisessä Firefoxissa, mutta liitännäisistä, kuten Flash, Siverlight, vlc, yms., pitäisi olla 64-bittiset versiot ja näitä ei välttämättä ole tarjolla.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 23.11.2012 @ 17:09
▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Jaahas, jos kymmenisen vuotta(?) sitten siellä mozillassa oli samanlainen ajattelutapa/asenne "ei tätä kantsii jatkaa" niin tänä päivänä ff versio olisi ehkä korkeintaan 2.o jolla ei ole mitään tukea enää moneen vuoteen.
#3
Waterfox.

2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit
#4
mihinkä tarvii 64-bittistä nettiselainta ? pilvi-pelaamiseen ?
#5
Windows 9 ei tule 32-bittisenä. Tällöin ajurit ja samalla iso kasa laitteita menee roskiin. Niin ellei satu sitten asentamaan Ubuntua."History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
#6
Palemoon.
#7
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti remix:
EDIT: Taitaa tuossa alkuperäisessä viestissä plugins tarkoittaa liitännäisiä, ei laajennuksia, eli laajennukset toimisivat myös 64-bittisessä Firefoxissa, mutta liitännäisistä, kuten Flash, Siverlight, vlc, yms., pitäisi olla 64-bittiset versiot ja näitä ei välttämättä ole tarjolla.
Erittäin hyvä pointti, tarkesin laajennusten ja pluginien eroa uutiseenkin.
#8
Itselläni ei ole ensimmäistäkään liitännäistä Firefoxissani. Kannatan html5:ttä nettisivujen toteutuksessa, jolloin liitännäisille ei ole tarvetta.

WebGL sisältö voisi lisääntyä, jos Microsoft tekisi edes jonkinlaisen tuen sille. Eikä tekisi Operallekaan pahaa asettaa sitä päälle oletusarvoisesti. WebGL mahdollistaisi graafisesti vaativampia selainpelejä, jolloin 64-bittisyydestä voisi olla hyötyä. Yhtenä esimerkkinä here.net toimii ilman liitännäisiä.

Mielestäni on sääli, jos se nyt laitetaan jäihin, olen jonkin laista väh. Aurora-versiota odottanut jo kauan:/

Intel i7-3820 @ 5,1Ghz | HIS HD7950 @ 925Mhz | Kingston 16Gt DDR3 | Samsung 250Gt SSD | Sonera 100/100M
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.