*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Myös HTC:n WP8-mallit tekevät hyvin kauppaansa

uutinen julkaistu:

Suomessa on tietysti innokkaasti uutisoitu Nokian tuoreen Lumia 920 kovasta kysynnästä maailmalla, mutta nyt pohjolaan kantautuu uutisia myös HTC:n Windows Phone 8 -mallien hyvästä myyntimenestyksestä. Focus Taiwan kertoo ainakin HTC 8X -puhelimen mustan version myyneen loppuun Taiwanissa, ja saman suuntaista uutista on kuulunut myös esimerkiksi Yhdysvalloista. Muitakin värejä menisi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 9 viestiä.

#1
SCEARD@ Tuntematon käyttäjä
Ja myöskin Samsung ATIV S menee hyvin kaupaksi.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 8 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kaikki uusi herättää innostusta,mutta potin korjannee ne,jotka pystyvät tuotetta myös myytäväksi toimittamaan. Nokian heikkous,ja huuma hiipuu.
#3
Olispa rahaa nii ostasin Lumia 920...
#4
@1 Missä sitä ATIV S:ää edes myydään?
#5
arivesa,
Olipa taas yllätys sinulta. Sulla on totutusti varmaan taas jotain faktaa väitteellesi? Epäilen kylläkin.

Kun muistat noin hyvin, että tuotteiden toimitus on ollut Nokian heikkous viime vuosina, niin muistat varmaan kenen vahvuus se oli sitä ennen.

Onko jokin siis muuttunut?
Itse sanoisin, että eniten Nokian markkina-asema joka luo näennäisen heikkouden toimitusten suhteen. Näennäinen siksi, että Nokian nyky asemassa tuotteet pitää julkaista liian aikaisin (plus, että Nokialla on kuulemma myös oikeasti ei-haluttu vuotaja Suomessa) ja siksi syntyy kuva toimitusvaikeuksista.

Lopuksi voi tietty vielä todeta, että kumman hyvin Nokia on ehtinyt WP8-kelkkaan. ;)
#6
SCEARD@ Tuntematon käyttäjä
@5 Noo,pian Nokia Lumia 920 myynti on kuitenkin menneen talven lumia!. :/
#7
mamuxxx Tuntematon käyttäjä
@6.Taikaseinä pileet ovat nyt ohitse sinulta ja elättilaumalta,olisit edes kiitollinen edellisistä menneen talven pileistä!
#8
@5: Laitteen haluttavuus on eka juttu.Jos sitä löytyy, valmistuskapasiteetti on seuraava kysymys.Tämä on puhkikilpailtu ala,jossa on entistä enemmän pelureita tuotantoketjua kuormittamassa.
Kiinan myynnin pitäisi alkaa Joulukuun lopulla.Kuinkas on näreet silloin,kun nyt jo tuntuu osin eioolta?
#9
WP8 Lumia@ Tuntematon käyttäjä
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.