*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Käyttäjät: Windows Phone 8 -laitteet jumittelevat ja sammuilevat itsekseen

uutinen julkaistu:

Käyttäjäraporttien mukaan sekä HTC:n että Nokian Windows Phone 8 -laitteissa on havaittu sattumanvaraista uudelleenkäynnistymistä ja jumittumista, jolle ei tähän mennessä ole löytynyt selitystä. Vika ei tunnu vaivaavaan kaikkia puhelimia eikä Puhelinvertailun Lumia 920 -testikappale ole käynnistynyt itsekseen tai jumittunut täysin. Asiasta on käyty vilkasta keskustelua niin Microsoftin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 34 viestiä.

#1
"epäillään johtuvan taustalle käyntiin jätetyistä ongelmista."

Miksi niitä ongelmia on alun perinkään puhelimeen laitettu?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 33 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
"epäillään johtuvan taustalle käyntiin jätetyistä ongelmista."

Miksi niitä ongelmia on alun perinkään puhelimeen laitettu?
#3
M.O.T. Tuntematon käyttäjä
Puhelimessa kuulostaa olevan aito Windows! Blue Screen of Death on ilmeisesti poistettu näkyvistä edellisten Windows versioiden tapaan. Perinteitä seuraten tämäkin hyytynee parissa vuodessa käyttökelvottoman hitaaksi. Siihen auttaa vain käyttöjärjestelmän uudelleen asennus. Nokian vuoksi toivon että M$ saa softan nopeasti vakaammaksi.
#4
@1, ajatuskatkoksen myötä ohjelma oli kääntynyt ongelmaksi.
#5
Ei hätää, niin kaatuilee myös minun Samsung Note ja käynnistelee itsekseen uudelleen. On vissiin niin kova homma saada toimimaan tälläset älypuhelimet, liikaa toimintoja niin ei millään saada kaikkia osia vakaiksi kun uutta versioo jo pukkaa...
#6
Mulla on Lumia 800 ja se on sammuttanut itsensä 2 kertaa
(akku ollut täynnä)
#7
kyrpelö Tuntematon käyttäjä
ongelma on windows, eli microsoft surkeine ja yhteensopimattomine ohjelmineen. kohta on nokia tuhottu, kuka mahtaa olla seuraava "yhteistyökumppani"
#8
pekkapuupää Tuntematon käyttäjä
Oma S3 on sammunut muutaman kerran ja edellinen HTC sammuili tosi useasti, yleensä sen jälkeen kun oli käyttänyt jotain sovellusta.
#9
Jumittelevat ja sammuilevat itsekseen sehän on ihan normaalia Nokian puhelimissa. Näinhän se on ollut jo vuosia. Käyttöjärjestelmästä tai mallista riippumatta.
#10
WP-Nokia@ Tuntematon käyttäjä
Tähän mennessä valmistajista vain Nokia on kommentoinut tilannetta.
Vikaa on siis esiintynyt vain Nokia Lumia-malleissa...,ainakin vielä.
#11
ölperi Tuntematon käyttäjä
WP:n vahvuus verrattuna androidiin on omissa silmissäni ollut sen vakaus, mutta nyt ei kyllä hyvältä näytä sen osalta...
#12
XB700 Tuntematon käyttäjä
Android on vakaa, ainakin uusimmista 4.0+ eteen päin. Todenäköisesti niiden bugisuus johtuu valmistajien omista virityksistä (vähän purkkaa & teippiä). Ihan tämmöisenä off-topic:cina.
#13
Dollarinen Tuntematon käyttäjä
Eipä ole ainakaan oma htc 8X sammuillut tahi mitään muutakaan temppuillut.
#14
Buugiman@ Tuntematon käyttäjä
@12
Sovellusten yhteensopivuus on ehkä se oleellisin syy kaatuiluun!!. :/
#15
Ettei vaan olis vika joistain käyttäjien asentamista bugi bugi ohjelmista?
#16
ja kaikki on asentanu saman ohjelman vai?
#17
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Japi73:
Ettei vaan olis vika joistain käyttäjien asentamista bugi bugi ohjelmista?

Tavallisille kuluttajalle tarkoitettua käyttöjärjestelmää ei ikinä pitäisi pystyä kaatamaan peruskäyttäjän oikeuksilla ajettavalla sovelluksella. Jos näin kuitenkin käy, on vika käyttöjärjestelmässä (suunnittelu- ja/tai toteutusvirhe).
#18
Eipä ole oma iphone 4 vielä päättänyt sammua muusta kuin akun loppumisesta.
#19
@17
Jos android käyttäjä lataa google playstä viruksia sisältävän pierusovelluksen, ei vika ole suinkaan käyttöjärjestelmässä vaan käyttäjässä...?
#20
Meillä aiempi iPhone-yksilö jumitti itsensä säännöllisen epäsäännöllisesti tilaan, jossa puhelut eivät hälyttäneet ja aite piti buutata. Uusi kappale ei sitä taida enää tehdä.
Lumia 710 kaatui pari kertaa itsekseen ennen tämän kesän isoa päivityspakettia, sen jälkeen ei ole kaatunut.
Kolme Android-laitetta (2.35 ja 4.1) eivät ole jumiutuneet tai kaatuneet kertaakaan, jotkut sovellukset tietysti kaatuilevat omia aikojaan.
Eli enpä ainakaan itse voi tämän otoksen perusteella mennä väittämään mitään puhelinkäyttistä vakauden suhteen toisia oleellisesti paremmaksi tai huonommaksi, mutta päivitykset ne vasta WP8:nkin viat varmaan korjaavat, sen verran kiire MS:lle sen kanssa taisi tulla.
#21
gorelun Tuntematon käyttäjä
itsellä tabletti jossa android4.0 . ihan kiva lelu pelata angry birdsiä mutta netti selaus hiveätä paskaa.

ihan roskis kamaa sen osalta! ipad sentäs täyttää lupauksensa
#22
Mulla on ollut nyt 2 vuotta iPhone 4 pällä ilman sammutusta. Ei ole jumittanut tai sammunut itsekseen kertaakaan. Päivityksessä toki käynnistää itsensä uudelleen mutta muuten en ole sammuttanut kertaakaan. Ei ole paluuta ainakaan Nokia puhelimiin
#23
@22

Ja minulla taas töissä käytössä Nokia 3109 ollut vuodesta 2007 ja yhden kerran pitänyt sammuttaa kun vaihdettiin eri firman Sim-kortti, että pistä paremmaksi =)Myös akku kestää Maanantaista perjantaihin ihan hyvin miten sulla?
#24
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:
@17
Jos android käyttäjä lataa google playstä viruksia sisältävän pierusovelluksen, ei vika ole suinkaan käyttöjärjestelmässä vaan käyttäjässä...?


Kyllä. Jos käyttäjä itse haluaa asentaa sovelluksen puhelimeensa niin sen pitää olla mahdollista. Se tilanne jossa sovellus asentaa itsensä ilman käyttäjän hyväksyntää on tietenkin käyttöjärjestelmän virhe.

Viruksia ei älypuhelinalustoilla juuri ole, koska viruksilla ei oikein ole mahdollisuutta allekirjoittaa muutettuja sovelluksia uudelleen. Haittaohjelmia ja troijalaisia sen sijaan löytyy.
#25
@24

Eli siis:

"Tavallisille kuluttajalle tarkoitettua käyttöjärjestelmää ei ikinä pitäisi pystyä kaatamaan peruskäyttäjän oikeuksilla ajettavalla sovelluksella."

MUTTA

"Jos android käyttäjä lataa google playstä viruksia sisältävän pierusovelluksen, ei vika ole suinkaan käyttöjärjestelmässä vaan käyttäjässä."

Eli siis jos lataat puhelimeen virallisia teitä ohjelman, joka jumittaa kännykän => huono käyttöjärjestelmä

Jos taas lataat puhelimeen virallisia teitä ohjelman, joka soittaa nigerialaisiin palvelunumeroihin => tyhmä käyttäjä

Mites jos tuo jälkimmäinen ohjelma jumittaa kännykän soitettuaan ensin pariin nigerialaiseen palvelunumeroon? Kummassa vika silloin on?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.