*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Huawein tuleva WP8-puhelin Ascend W2 kuvissa

uutinen julkaistu:

Kiinalainen Huawei pyrkii tosissaan high-end-valmistajien sarjaan ja yhtiön seuraava puhelinjulkaisu saattaakin olla isoruutuinen Windows Phone 8 -puhelin, josta on saatu ensimmäiset salakuvat. Vielä julkaisematon puhelin kantaa nimeä Ascend W2 (tai mahdollisesti W3). Kuvat ovat käytännössä ainut tieto, mitä puhelimesta on tällä hetkellä tarjolla, mutta kuvat paljastavat osan tarkemmista ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 14 viestiä.

#1
En kyllä ikinä ostaisi Huaweita ellei olisi joku 100€ puhelin...
▼▼ Tässä viestiketjussa on 13 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
itsellä yks ollu ja hyvä puhelin oli hintaisekseen, ainakim laadukkaampi tuntuma kuin samsungeissa
#3
Tosi hyvän näköinen... LOL
#4
En kyllä ostaisi. Ensinnäkin se on KIINALAINEN!!! ( ja ennen kuin alatte kertomaan, että nykyään kaikki tehdään kiinassa, niin totean, että näin on, mutta sillä on iso ero onko puhelin valmistettu kiinassa muun maan yrityksen toimesta vai kiinalaisen yrityksen toimesta), toiseksi tuo on kyllä aika hemmetin ruma kapula. Ainoat hyvät asiat tuossa omasta mielestäni ovat WP 8 ja iso näyttö, ja näitten ominaisuuksien perusteella en tuota ostaisi, vaan kääntyisin enemmän Lumia 920:n suunnalle.
#5
saalto8@gmail.com Tuntematon käyttäjä
Boss93 oletko rasisti. Kyllä tuo apple ja nokia kikkare puhelimet pesee
#6
@5 Jonkin asteinen rasisti olen kyllä, mutten silti ymmärrä miten rasismi liittyy siihen, etten pidä kiinalaisten firmojen tuotteista?
#7
hazaa@ Tuntematon käyttäjä
Boss93. Samsung ainakiin toimii paremmin älypuhelimena,kuin Nokia Lumia eli valinta on Samsung ATIV S.
#8
@8 ATIV S saattaa ehkä toimiakkin paremmin kuin lumia (saisiko perusteluja väitteestä?), mutta kuten tuo huawein kapula myös Sampan luuri on aivan järkyttävän ruma vehje, joten valintani olisi edelleen Lumia 920
#9
hazaa@ Tuntematon käyttäjä
Nokia Lumia 920 painava tiiliskivi taskussa!!.
#10
@10 Ei taida sulla olla laatu tiiliä ku vain alle 200g painaa... Siis oikeasti testatkaa itse paljonko se L920 painaa. Mun mielestä ainakin ihan normaalin painoinen.
#11
@9: Jossakin muussa vikaa ku puhelimessa, joka painaa suunnilleen karkkipussin verran, jos sitä ei jaksa taskussa pitää.
#12
Raanvie@ Tuntematon käyttäjä
@11
Nokialaista "Tiiliskiveä" ei paljon viitsi/jaksa taskussa kuljettaa,jos paino lähentelee 190g!!.
#13
Raanvie@ Tuntematon käyttäjä
@11 ...Puhelimen paksuus huomioiden myös!.
#14
LRanta Tuntematon käyttäjä
Voi hyvän tähen tätä keskustelun tasoa täällä Puhelinvertailussa. Eikö tänne ihan oikeasti saada vaikka jonkinlaista ikärajaa tai rekisteröintipakkoa, tai sitten modeja poistamaan raskaalla kädellä näitä täysin älyvapaita laukauksia, mitkä eivät koskaan perustu yhtään mihinkään. Vaikea ymmärtää toki, että joillakin ei ole parempaa kohdetta energialleen kuin trollata menemään päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Suurin osa näistä kommenteista ampuu ihan ohi varsinaisesta jutusta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.