*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

EU:n työryhmä ehdottaa nettiseurantaa ja anonyymin keskustelun kieltämistä

uutinen julkaistu:

Euroopan komission tukeman Clean IT -hankkeen vuodetussa asiakirjassa ehdotetaan muun muassa laajaa netinkäytön seurantaa sekä anonyymin keskustelun kieltämistä netissä, muun muassa Ars Technica uutisoi. Hankkeen tarkoituksena on vähentää "internetin laitonta käyttö" muun muassa terrorismin tarkoituksiin. Clean IT -projektin alkuperäisenä tarkoituksena on kehittää vapaaehtoisia suosituksia ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 30 viestiä.

#1
Hohhoijaa. Ehkä noille tylsistyneille ja demokratiaa halveksuville kommunisteille pitäisi keksiä oikeaa tekemistä. Nämä on taas näitä asioita jotka ei häiritse ollenkaan sitä ryhmää keihin asiaa yritetään kohdistaa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 15.11.2012 @ 17:54
▼▼ Tässä viestiketjussa on 29 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Normaalia toimintaa virkamiehiltä, heidänhän tarkoitus on vain edistää puhtaasti niitä tarkoitus periä joita varten ovat töissä. Mitään ihmeellistä tässä ole, kaikki nyt tietävät ettei tälläinen etene laiksi asti.

Turha edes lukea tälläisiä uutisia jotka ovat vasta karusti valmistelu asteella. Katsellaan sitten kun se etenee.

Kunpa edes arvaisitte mitä kaikkea virkamiehet ovat valmistelleet :D

PÖYTÄKONE; Gigabyte GA-Z77X-D3H | INTEL 2550K @ 4,5 Phanteks ph-tc14cs | Radeon HD 6950 2 GB Arctic Cooling Xtreme Plus II | Grandia GD08 | HyperX 2x4GB | Corsair TX550M 550W | Corsair 60GB SSD
HTPC/SERVER; Asus F1A75-M | A8 3850 Llano with Kozuti | HyperX 4GB | Grandia GB05B | 2 X Western Digital 1,5TB | Corsair TX550M 550W
REITITIN: Asus RT-N66U
#3
Lainaus:
Muita kohtia listalla ovat muun muassa VoIP-palveluiden seurannan kehittäminen terroristisen sisällön tunnistamiseksi, vain oikeiden nimien sekä kuvien käyttäminen nettipalveluissa ja Euroopan laajuisen selaimeen tai käyttöjärjestelmään liitettävän raportointityökalun kehittäminen.
Kaikkea ne EU:ssa ja USA:ssa keksiikin terrorismin ja piratismin kitkemisen varjolla. Mitenköhän nuo meinaavat esim. varmistaa, että ihmiset käyttäisivät nettipalveluissa vain oikeita nimiä ja kuvia? Pitääkö jatkossa AfterDawniin rekisteröityessä antaa henkilöturvatunnus ja naamakirjan profiilikuvaa vaihtaessa pitää sitten varmaan käyä otattamassa virallinen kuva kuvaamossa ja kiikuttaa se poliisiasemalle, missä poliisi setä todettuaan kuvan esittävän sinua, vaihtaa sen entisen profiilikuvasi tilalle. Ja mikä ihmeen raportointityökalu? Joku sellainen nappi selaimessa, jolla voi nopeasti lähettää arveluttavan materiaalin poliisi sedille tutkittavaksi?

Onkohan tällä työryhmällä mitään käsitystä siitä, että voidaanko näitä heidän ehdotuksiaan mitenkään järkevästi toteuttaa vai huudellaanko tässä vain ilmoille niitä ideoita mitä sylki suuhun tuo?

#4
Pitää kai miettiä kumpi on se varsinainen terroristi?
Tulee mieleen ihan elokuva "V niin kuin verikosto".
#5
Asiakastiedote 13.11.2012

DNA Kaupan myyntivaunuun on murtauduttu Kuopion Päivärannan Citymarketin parkkipaikalla. Murtautujat varastivat pienen määrän puhelimia ja liittymäsopimuksia. Murto havaittiin 25.10.2012. Asiasta on tehty välittömästi rikosilmoitus ja ilmoitus Viestintävirastoon. Sopimusten säilyttäminen myyntiautossa on sääntöjen mukaan kielletty ja tapahtuman taustalla on inhimillinen virhe. DNA on ollut yhteydessä kyseisiin asiakkaisiin puhelimitse, ja jatkaa niiden asiakkaiden tavoittelua, joita ei vielä ole tavoitettu. Asiakkaiden kanssa sovitaan erityisjärjestelyistä, jotta he voivat tunnistautua DNA:n asiakaspalvelussa.

Tieto turva muutekin kohillaan

Sitten pitäisi tehdään tällä uudistuksella idettitee varkaudet helpomiksi

Onhan tällä ja dvd plaza + muropaketti paljon jotka postaa oman kotiteatteri ym kuvia niin oikea nimi ym tiedotta helpottaa asutovarkaiden työ
#6
Sian saksaa yllä kun kuume ja lukihäiriö yhdistetään
#7
Pikku muutoksia lainsäädäntöön, niin voidaan toteuttaa nuo hienot ideat.

Poistetaan vain sananvapaus, mielipiteenvapaus ja yksityisyydensuoja EU-maitten perustuslaeista, niin sittenhän isoveli voi ihan laillisesti valvoa. Sitten kaikki kirjoittaa netissä vain siten kuin kukkahattutädeistä on kiva lukea!
#8
jonttijee Tuntematon käyttäjä
"Ja irrationaalisen pelon takii jänikset vaatii perustettavaksi uuden stasin"
#9
Ainut tapa kitkeä terrorismi on rakentaa Person Of Interest-sarjassa esitelty tietokone teroja vahtaamaan ja jätetään ne tavalliset ihmiset rauhaan!

Jollei sitä ole jo rakennettu niin varmasti on yritetty jo pitkään, jos et tiedä että yksityisyydensuojaasi on loukattu et voi asiasta myöskään valittaa.
#10
Haista EU p*ska ja hajoa. Miten olen voinut joskus äänestää uuteen neuvostoliittoon liittymisen puolesta.
#11
Miten tämä eroaa siitä, että Kiina käskee tietyn palvelun käyttäjiä esiintymään omalla nimellään Kiinan eliitin vastaisten kirjoittelun vuoksi.. Kun anonyymiteetti häviää katoavat ainakin senssipalstat hehe.
Mikä sitten on terrorismia. Suomessa ainakin on poliitkoita joiden mielestä kaikki erilaiset mielipiteet ovat terroria hänen päämääräänsä kohtaan. Kuten Kiinasskin. Ennen kommunistisia maita sanottiin vanhoillisiksi, todellisuudessa ne ovat tainneet olla edistyksillisä, koska länsimaat seuraavat perässä.
#12
Lainaus:
Person Of Interest-sarjassa esitelty tietokone
Juuh Minority report tai Wargames: The Dead Code

Wargames 2 joka ei ollut kovin hyvä jatko osa
Huomattiin että PC\tekoäly ei aina ole oikeessa ja tulee sivullisi uhreja

Sitten se on jokaisen moraali kysymys kuinka monta on liikaa

Entäs jos ite olet se yksi

Minua ei kodin ulkopuolella oleva "iso veli valvoo" haittaa

#13
Tätä menoa porukka vaan ajetaan käyttämään tor:ia tai i2p:tä jossa on sitä oikeasti laitonta sisältöä ja paljon. Luulisi muutenkin että jo nyt terroristit ym henkilöt ja rikolliset toimet joiden varjoilla tätä halutaan aloittaa, käyttävät muutenkin esimerkiksi anonymiteetin tarjoavaa tor:ia.
#14
Niin siis kuinka usein niitä terrorismihyökkäyksiä tuleekaan vuoden mittaan? Ei kertaakaan.
#15
Hmm...terroristeja varten ...ja pian ne muuttuu piraateiksi....ja pian tavallisiksi kuluttajiksi. Hienoa niin sitä pitää todellista sanan vapautta ja yksilön suojaa.

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.
#16
Anonyymin keskustelun kieltäminen kuulostaa todella hyvältä. Oikeat terroristit ovat niitä 12-16 vuotiaita nulikoita jotka anonyymisti soittavat suutaan päivästä toiseen oli foorumi mikä tahansa. En toki tiedä onko tästä edes kysymys, mutta kannatetaan !
#17
Lainaus:
Oikeat terroristit ovat niitä 12-16 vuotiaita nulikoita jotka anonyymisti soittavat suutaan päivästä toiseen oli foorumi mikä tahansa.

Mitä meinaat tehdä sille nulikalle joka soittaa suutaan omalla nimellä Lee Chi from China. Kyse ei ole anonyymissä pelkästään siitä mitä sanotaan, vaan myös seurauksista. Sinä haluat seurauksia toisille pelkästään sillä perusteella että sinä et tykkää mitä toinen sanoo.

Jos jokainen meistä on tunnistettavissa niin emme voisi sanoa kaikkia mielipiteitämme, koska asioilla on seurauksia. Anonyymi antaa mahdollisuuden avoimuuteen ilman pelkoa seurauksista. Usko pois isoveli valvoo kaikkea ei ole miellyttävä yhteiskunta elää, koska kukaan ei uskalla sanoa mitään.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.11.2012 @ 16:05
#18
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aj84:
Anonyymin keskustelun kieltäminen kuulostaa todella hyvältä. Oikeat terroristit ovat niitä 12-16 vuotiaita nulikoita jotka anonyymisti soittavat suutaan päivästä toiseen oli foorumi mikä tahansa. En toki tiedä onko tästä edes kysymys, mutta kannatetaan !
No näytä esimerkkiä ja tule julkisuuteen omalla nimelläsi.

Nimimerkin takana on helppo keskustella koska tällöin asioihin voi ottaa kantaa pelkäättä esim nettikiusaamista ja joutumista silmätikuksi omassa lähipiirissä."History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
#19
Lainaus:
Jos jokainen meistä on tunnistettavissa niin emme voisi sanoa kaikkia mielipiteitämme, koska asioilla on seurauksia
Nythän on paljon ollut juttua esim IL lehdessä Facebookista kun sillä kirjoitat jotain hieman loukkaavaa 4 aikaan yöllä kännykällä niin siitä saa sakko tuomoin nykyään

Jos asianomainen niin vaatii

Mut jos saman huudat ääneen ravintolassa tuskin ketään kiinostaa tai joku huutaa turpa kiinni


Joten hetken mieli johteesta kirjoitettu tuosi aina tuon lain perusteella tuomion koska nyt tiedetään kuku se oli

Esim ex-tyttö ystävä joka suutuspäisään kirjoitaa FB jotain mitä katuu yön yli nukuttua mut se on jo myöhäistä kun se kerran netissä niin ei sitä sieltä saa pois

Nettivalvonta on keskittynyt keskusrikospoliisille

Nykyään internet-valvonta on vielä keskittynyt keskusrikospoliisille joka auttaa poliisilaitoksia nettirikollisuuden valvonnassa Tarkoitus on siirtää nettivalvontaa perus poliisiasemilleHeh olihan virtuaali poliseja jo vuonna 1994 (Segan pelissä)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.11.2012 @ 18:08

#20
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xjo:
Haista EU p*ska ja hajoa. Miten olen voinut joskus äänestää uuteen neuvostoliittoon liittymisen puolesta.
Samaa mieltä vahinko kävi kanssa ja sen kyllä on huomannut.

Sittenhän tietokoneen voi poistaa taloudesta, tai tarkemmi mietiitynä se pitää poistaa, naamakirja profiilia en tee enkä juuri muutakaan profiilia, koittavat tehdä tietokoneesta pakko hankinnan ja pakkokäytön melkohyvin ovatkin siinä onnistuneet.,

Äänestämisen lopetin jo ei se siitä miksikään muutu, samaa mössöä tulee hiukan eri muodossa ihmisten jonkin kakireijän ja sen ympärystän tutkiminen, sekä viimeisten pennien vieminen ja ihmisten hallitseminen joka liikeen hallitseminen niitä vaan kiinnostaa.

Onneks mä en ole ihminen vaan isosika sen olen täälä ollessan eläessän oppinut, oikein vihaksi pistää siallakin.

Toivottavasti EU.n Herratkin lukee tän tietävät että sikojenkin oikeuksiin voitais tehdä muutoksia, armeija hoi sika siellä juoksee.
#21
Niin no minä kyllä kirjoitan ihan omalla sukunimelläni. Ville siihen vielä eteen ja terve vaan kaikille. Minusta se, että omalla nimellä kirjoittaminen tulisi pakolliseksi olisi vain positiivinen asia. Se todennäköisesti pitäisi keskusteluiden tasoa edes etäisesti sulatettavalla tasolla. Jos on jotain mitä ei voi omalla nimellänsä tuoda julki, niin silloin se ei todennäköisesti ole edes sen arvoista.
#22
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aj84:
Niin no minä kyllä kirjoitan ihan omalla sukunimelläni. Ville siihen vielä eteen ja terve vaan kaikille. Minusta se, että omalla nimellä kirjoittaminen tulisi pakolliseksi olisi vain positiivinen asia. Se todennäköisesti pitäisi keskusteluiden tasoa edes etäisesti sulatettavalla tasolla. Jos on jotain mitä ei voi omalla nimellänsä tuoda julki, niin silloin se ei todennäköisesti ole edes sen arvoista.
Oletan, että trollaat, mutta se on vissihinsä hyvä, että oletettavasti joku vuotaisi jonkun huippusalaisen asiakirjan, niin hänen olisi PAKKO tehdä se omalla nimellään ja näin, että hänet saataisiin kiinni, ja oli sisältö mitä tahansa, niin se ei olisi sen arvoista jos hän lähettäisi sen anonyyminä?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.11.2012 @ 19:55
#23
No se nyt tietenkin on henkilökohtaisista intresseistä kiinni kenellä nämä asiakirjat kiinnostavat ylipäätänsä, mutta sen voin myöntää että itselläni ei kiinnosta. Ja en "trollaa", ainakaan tietoisesti.
#24
Kyllä tässä alkaa mietityttämään koko EU:n järkevyys... Isoveliliittoon menossa kovaa vauhtia sekä liittovaltiota kohti. Eipä siinä mitään, kaivetaan nyt ensin suomalaisten taskut tyhjiksi että muut maat saavat ostaa lisää aseita (Kreikka) tuki rahoilla

My halo, your noose.
#25
Nyt haukutaan eu:ta mutta todellisuudessa ongelmat ja syylliset on muualla. Meillä olisi paljon fasistisimmat oltavat täällä ilman eu:ta. Aina ensin on hoidettava oma tontti kuntoon ennenkuin voidaan haukkua ja parantaa maailmaa muaalla. Kyllä tämä lähtee meistä ja päättyy sitten meppeihin ja eu:hun.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.11.2012 @ 23:21"History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.