*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Google pistää Nexus-ohjelman uusiksi -- Android 4.2 tulossa

uutinen julkaistu:

Android And Me -sivuston tietojen mukaan Google aikoo julkaista vielä Android 4.2:n ennen loikkaamista 5.0:aan. Android 4.2:n myötä Google siirtyy käytäntöön, jossa kuka tahansa voi julkaista "Nexus-laitteen". Mikä tahansa laite ei kuitenkaan voi päästä mukaan Nexus-ohjelmaan -- puhelimen tai tabletin on täytettävä Googlen asettama ohjeisto. Puhelimessa ei esimerkiksi saa käyttää käyttöliittymä...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 8 viestiä.

#1
raidi2@ Tuntematon käyttäjä
Laitteen akkua ei voi MoDaCon tietojen mukaan vaihtaa eikä laitteessa olisi microSD-paikkaa!!. =(
▼▼ Tässä viestiketjussa on 7 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Toivottavasti näitä nexuksia alkaa näkymään enemmänkin liikenteessä, pääsisi eroon näistä päivitysten odotteluista.
#3
Tästä puuttuu ehdottomasti uudenlainen lataus/data-pistoke.
#4
Hiton hyvä juttu. Inhoan kun androidin itsessään tyylikäs ja minimalisitinen UI raiskataan touchwizeillä tai senseillä. Ja hidastaahan ne lisäksi noita päivitysten julkaisuja. Mutta saapa nähdä miten valmistajat hinnoittelevat laitteet kun eivät saa tuputettua yksilöllisyyttään...
#5
xperia nexus! Do it!
#6
Jännä nähdä miten alkaa tulemaan vanilla laitteita.. tämä on hieno juttu ja itsekin lähden seuraavaksi vanillan matkaan. Luulisi valmistajiakin kiinnostamaan kun google hoitaa päivitykset.
#7
Tämähän on ehdottomasti se mitä android tarvitsee. Loppuu pirstaloituminen ja ulkoasujen päivittäminen jää myöhemmmin valmistajien kontolle. Mahtava juttu. Toivottavasti toteutuu.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.