*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Älypuhelin budjetilla: Nokia Lumia 820

uutinen julkaistu:

Nokia toi tänään uutta väriä älypuhelinten keski- ja kärkikasteihin. Tänään julkaistu Nokia Lumia 820 on hintatietoisemman älypuhelinostajan valinta. Lumia 820 -mallissa on tyydytty lähes kaikessa hieman vähempään kuin Nokia Lumia 920:ssa. Yhteisiä ominaisuuksia ovat 1.5Ghz Dual Core Snapdragon S4 suoritin, tuki LTE-verkkotekniikalle, RAM-muistin määrä (1 gigatavu) ja Qi wireless charging ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 11 viestiä.

#1
Olisi kiva tietää hintoja tälle ja 920.. Ja milloin kauppoihin..?

tuolla hyviä vertailuja uusta lumioista versus vanhat lumiat:
http://www.engadget.com/2012/09/05/noki...-whats-changed/
http://www.engadget.com/2012/09/05/lumi...-whats-changed/
▼▼ Tässä viestiketjussa on 10 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Jokkeriman Tuntematon käyttäjä
Nii siis Q2 loppuun on myyty 7miljoona. Kannattaa kuunnella lauseet loppuun
#3
Lainaus:
Nokian edukkaampi vaihtoehto tukee paitsi useampia ja räväkämpiä värivaihtoehtoja, myös vaihdettavia kuoria, vedotakseen kenties trenditietoisempaan väestönosaan. Hintaa laitteelle ei tänään vielä paljastettu.

Ei ei... No osiksi joo, mutta kuorilla on muukin tarkoitus.

Tuossa näistä vaihdettavista kuorista:
http://www.youtube.com/watch?v=fOpLINXx_GE&feature=plcp

Kuoria on kolmea tyyppiä: tavallisia, suojakuoria ja sellaisia kuoria, jostka lisäävät langattoman latauksen. Langaton lataus ei siis ole perusominaisuus, mutta kuoren vaihtamalla sen saa Lumia 820:aansa. Nuo suojakuoret ovat tavallisia kestävämmät, joten niiden kanssa puhelin kestää paremmin.
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nokia Conversations:
One very unique feature of the Lumia 820 is the availability of interchangeable shells. These offer different features and different functionality, depending on how you want to dress your Lumia for whatever the day holds, whether that be access to wireless charging, a more rugged exterior or simply a change of style.

http://conversations.nokia.com/2012/09/...okia-lumia-820/
#5
mahtavaa!!!!!!! Tuntematon käyttäjä
Vihdoin!! Tässä ovat nokian tulevan menestyksen avain!! Jos joku ei vielä usko nokian uuteen nousuun on kyllä idiootti!! Kiittos nokia näistä mahtavista puhelimista, kauan eläkön nokia lumia!!
#6
kamidi Tuntematon käyttäjä
@mahtavaa!!!!!!! Sarkasmia ilmassa? :D
#7
Samanlainen palikka kun HTC:n ja Samsungin WP8 puhelimet
#8
Induktiolataus saisi kyllä tulla pikkuhiljaa kaikille standardiksi. Teknologia on ollut olemassa vaikka kuinka kauan, mutta harva valmistaja sitä käyttää.
#9
Tää on niiku Lumia 900 advanced... Ostan kyllä ensivuonna Nokian wp puhelimen. Oli vuoden odotuksen arvoinen... Jos vaikka keväällä tulis joku 4,8"+ ku ei oikeen viittis mennä takas tohon 4,3" ku nyt ollaan 5,3".
#10
kuntelo Tuntematon käyttäjä
Miten niin budjetilla? Ei hintaa ole edes päätetty vielä.
#11
Ademeion Tuntematon käyttäjä
"Älypuhelin budjetilla: Nokia Lumia 820"

Jos juttuja käännetään englanninkielestä, olisi käännökset hyvä tehdä loppuun asti. "Älypuhelin budjetilla" lienee käännetty lauseesta "smart phone with a budget". Kyseinen ilmaus on englanninkielen erikoisuus, jonka kääntäminen sanasta sanaan suomeksi ei tuota järkevää lopputulosta.

"Budjetti" tarkoittaa tulo- ja menoarviota, ei sitä, että käytettävissä on vähän rahaa. Budjetti voi olla valtava tai pikkuruinen.

Käännösehdotuksia:

- Älypuhelin pienemmälle budjetille: Nokia Lumia 820
- Älypuhelin vähemmällä rahalla: Nokia Lumia 820
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.