1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

iPod Touch kysymyksiä

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi noname. 16.07.2012.

  1. noname.

    noname. Member

    Liittynyt:
    24.05.2012
    Viestejä:
    18
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Terveeks!
    Oon luultavasti ostamassa iPod Touchin 8 GT:n version kun suht halvalla saa.

    Kuitenkin, on tullut kaikenlaisia kysymyksiä mieleen kun oon miettinyt tarkemmin ostoa ja juuri sen takia kirjoitankin tätä. Alla on loota kysymyksiä, joihin olisi kiva saada ratkaisu.

    1. Miten se netti toimii? Siihenhän ei voi saada datapakettia tai vastaavaa.
    Tarviiko siihen jonku jutun jotta netti siis toimisi? Entä jos ei ole sitä "juttua"? Tarkoittaako se sitten sitä, että nettiä ei voi käyttää?
    2. Onko musiikki pakko ladata iTunesista vai voiko ladata Youtube MP3 Downloaderilla .mp3 tiedostot, laittaa työpöydälle ja siirtää iPodiin?
    3. Tarviiko pelien ja sovelluksien lataamiseen toimivan Internetin iPodissa? Voiko tietokoneelta lataa App Storesta sovelluksia ja siirtää ne sitten puhelimeen?
    4. Miten sen akku ladataan? Olen kuullut että USB-kaapelilla koneessa? Vai tuleeko siinä normaali laturi niinkuin puhelimessa..
    5. Onko netti välttämättömyys?
    6. Toimiiko esim koulussa netti? Voiko koulussa pelata niitä pelejä?

    Nyt tuli nuo kysymykset mieleen, tuun ihan varmasti vastailemaan tänne kunhan tulee mieleen ja saan vastauksia Teiltä. Enemmän kysymyksiä olisi, mutta nyt ei tule mieleen.

    Iso, iso kiitos jo näin etukäteen
     
  2.  
  3. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    1. Laitteesta löytyy 802.11b/g/n Wi-Fi ja Bluetooth 2.1 + EDR. Nettiyhteyteen vaaditaan langaton verkkoyhteys ja toimiva internet-yhteys. Ilman näitä netti ei toimi.

    2. En tiedä, mutta pikaisen googletuksen perusteella asiaan löytyy ohjevideoita.

    3. Tietääkseni iPodissa on oma sovelluksensa, jolla pääsee käsiksi App Storeen, ja koneella App storesta voinee lähettää iPodiin sovelluksia suoraan. Molempiin tarvitaan langaton verkkoyhteys ja toimiva internet-yhteys.

    4. Laitteen sisäinen, kiinteä akku ladataan USB-kaapelilla. Seinäpistokkeeseen kytkettävä USB-laturi on saatavana lisävarusteena, eikä tule laitteen mukana.

    5. Kyllä, mikäli haluat käyttää laitteen nettiominaisuuksia. Laite toimii ilmankin, mutta nettiominaisuuksia ei voi käyttää.

    6. Tätä sinun täytyy tiedustella koulusta. Koulussa voi pelata pelejä, mutta oppitunnin aikana laitteeseen pätee samat säännöt kuin kännyköihinkin.
     
  4. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    2. Virallisesti iTunes on ainoa ohjelma, jolla tiedostoja kuuluu siirtää laitteelle. Mutta muitakin sovelluksia kyllä on. Suoraan resurssienhallinnan kautta laitteeseen ei saa kopioituja tiedostoja.
    3. Tietokoneelta voi sovelluksia asentaa iTunesin avulla. Tällöin riittää että tietokoneessa on jonkinlainen internet-yhteys, jolla sovellukset lataa tietokoneelle.
     

Jaa tämä sivu