*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Tällaista kuvausteknologiaa saatetaan nähdä Lumia-puhelimissa

uutinen julkaistu:

Eliset Nokia-uutiset olivat lähes poikkeuksetta mollivoittoisia. Keskusteluissa monet ovat heittäneet jo pyyhkeen kehään ja pitävät matkapuhelinvalmistajaa valtauskohteena. Kaiken keskeltä löytyy myös positiivista uutisoimisen aihetta, joista yhtenä on eittämättä Nokian omaisuuserähankinnat ruotsalaisesta Scaladosta. Alla olevissa videoissa esitetään valokuvaukseen erikoistuneen Scaladon ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 11 viestiä.

#1
Toi on jo kaunista, jos noksulla tuo olis lumia luurissa vakiona niin aika jees, tosin taitaa tuo olla saatavilla kaikille ellei nokia koko scaladoa omista. Ainakin muita puhelimia tuossa kovasti mainostettiin :/
▼▼ Tässä viestiketjussa on 10 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Scaladon teknologia + Pureview käärittynä seuraavan sukupolven Lumiaan vaikuttaisi erittäin mielenkiintoiselta. Toivottavasti Nokia tuo sieltä kunnollisen hi-end mallin.
#3
Täytyypä sanoa, että aika makian oloisia juttuja (toimivatko jo nyt HTC:llä, kun kuvissa on nyt HTC:n kapula..). VArsinkin tuo ylin ryhmäkuvaus on aika herkun oloinen.
#4
Oli pakko ostaa Photobeamer kun iiphonille jo sai, täytyy testailla :P
#5
Pakko myöntää että tuolla firmalla on ideoita.

Mutta samalla on pakko olla pikkaisen ironinen...

Meinaan:
Keskiviikko-aamu, Tukholma, Skaladon innovaatioteemin aamukahvipalaveri:
"Hyviä uutisia: meidät on huomattu ja ostettu. Huonot uutiset: Ostaja oli Nokia, joka ajaa toimintojaan alas Euroopassa"

Haluaisitko sinä jatkaa kehittämistä kyseisessä yrityksessä?
#6
Nokian pitäisi kehittää innovaativisia puhelimia, joissa on hyvät kameraominaisuudet. Tällä hetkellä Nokian kuitenkin kehittää kameroita, joissa on kehnot puhelinominaisuudet.
#7
No on kyllä, melko hienoa hommaa :)
#8
Rewind ja Remove olivat oikein hienoja. Ongelma tuossa on vain se, että valmista heillä on kaksi helpointa softaa, eli Album ja Photobeamer. Loput on vain visualisointia tyyliin uskon, kun näen. Puuttui vain Bladerunner elokuvassa nähtyä valokuvan käsittelyä...

Molemmat ovat toki teoriassa teknisesti mahdollisia ainakin niin kauan, kun ei puhuta resoluutiosta. Käytännössähän tuossa kamera ei ole itseasiassa varsinaisesti kamera vaan videokamera, josta sinä sitten "laukaisunapilla" olet päättänyt mikä sadoista kuvista on esitettävän kuvän pohja ja rajaamalla tietyt alueet voit sitten editoida sitä osaa kuvasta. Muiden osien tulee yhä olla liikkumattomia mutta silti keksisin tuolle paljonkin käyttöä.

Oikein hieno juttu. Toivottavasti saavat nämä valmiiksi ja vain Nokian kamerasoftaan. Tuolla eroittuisi massasta jo kohtuullisen kivasti vaikka joku varmaankin kopioi idean aika pian.
#9
Rewind on nykyisissä lumiossa älykäsryhmä kuvaus ominaisuutena, ja tuota remove ominaisuutta esiteltiin Lumia 920 Nokian pressi tilaisuudessa. Vai olenko väärässä?
#10
Miten Lumia-laitteen Kameran lisätoiminnoilla otetaan älykkäitä ryhmäkuvia? - Nokia UKK


Käynnistä Kameran lisätoiminnot -sovellus ja paina kameranäppäintä.

Valitse Älykäs ryhmäkuva.

Aloita kuvaaminen painamalla kameranäppäintä ja pidä laite paikallaan, kunnes 5 kuvaa on otettu.

Odota, että sovellus lopettaa kuvien käsittelyn, ja katso tuloksia näytön alareunassa näkyvässä tilapäisessä galleriassa.

Sovellus on valinnut parhaan kuvan ja lisännyt valkoisen ympyrän niiden kasvojen ympärille, jotka voi vaihtaa käyttämällä muita tilapäisen gallerian kuvia.

Voit myös napauttaa kunkin henkilön kasvoja ja valita vaihtoehtoisen ilmeen muista kuvista.

Napauta kasvoja ja vahvista valinta painamalla valintamerkkiä.

Tallenna lopuksi kuva painamalla tallenna-painiketta. Tallenna-painikkeen painamisen jälkeen kuvaa ei enää voi muokata.
#11
"Lumia 920:n kuvausominaisuuksista löytyy muun muassa Nokian Smart Shoot -kamerasovellus, joka osaa poistaa kuvasta ei-halutut henkilöt ja objektit sekä ottaa kohteesta sarjan kuvia, joiden joukosta voidaan valita parhaiten onnistunut otos. "
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.