*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Nokia 808 Pureview -älypuhelimen myynti alkaa Suomessa kesäkuussa

uutinen julkaistu:

Palkittu Nokia 808 Pureview -älypuhelin tulee myyntiin Suomessa kesäkuussa. Nokia ei vahvistanut vielä tarkkaa päivämäärää. Puhelimen julkistuksen yhteydessä vuoden alussa sen verottomaksi jälleenmyyntihinnaksi kerrottiin 450 euroa. Nokian Belle FP1 -käyttöjärjestelmään perustuvan 808 Pureview'n ehdottomasti tärkeimmät ominaisuudet kietoutuvat sen kameran ympärille, mikä näkyy vahvasti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 15 viestiä.

#1
fsdf Tuntematon käyttäjä
Onpa kallis :O Muute olisi jees puhelin, mutta en osta kyllä tuon hintaista symbiania, jos WP7 Nokiat tällä kameralla tulevat kohta. Oma mielipiteeni on silti, että uusi smbian voittaa androidin.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 14 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
lelelel Tuntematon käyttäjä
miks sen pitää tulla kesäkuus ku nyt sitä uutta puhelin tarvii ei jaksa odottaa hei c´moon .
#3
jake se minäkin Tuntematon käyttäjä
Ei tuu muuten välttämättä samanlaisella PureView-kameralla eli 41 Mpx:llä, vaan kaiketi vaatimattomammalla vaikka saman nimisellä kameralla
#4
Sillattiis Tuntematon käyttäjä
Epäilen vahvasti, että vielä tämän vuoden puolella tulee ainakaan vastaavanlaista PureView-mallia WP:llä.
#5
@3

> Ei tuu muuten välttämättä samanlaisella PureView-kameralla eli
> 41 Mpx:llä, vaan kaiketi vaatimattomammalla vaikka saman
> nimisellä kameralla

WP7-puhelimien osalta olen itsekin nähnyt hiukan puhuttavan, että niihin tulee todennäköisesti ainakin aluksi vaatimattomampi versio kamerasta.

Nokia 808 PureView älypuhelin puolestaan tulee myyntiin juurikin sillä 41 Mpix-kameralla.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30.5.2012 @ 11:24
#6
Hieno homma, että tuon myynti alkaa kohta, ehtii sopivasti mukaan kesän festareille, matkoille jne :) Malttamattomana tuota olenkin odotellut, juuri tämmöistä Symbian-älypuhelinta hirmukameralla olen toivonutkin.

Omalta osaltani festarikesä alkaa tosin jo viikon päästä viikonloppuna Espoon Leppävaarassa järjestetyllä Kivenlahti Rockilla, ihan niin nopeasti tuota luuria ei ehkä saa... Noh hyvä juttu kuitenkin, että myynti alkaa pian :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30.5.2012 @ 11:29
#7
uutisesta:

> Nokia Rich Recording -tekniikka takaa sen, että puhelimella
> voidaan tallentaa CD-tasoista ääntä

Lisäksi ääni ei säröydy varsin kovaakaan ääntä tallennettaessa, mikä on tähän asti ollut ongelmana puhelimilla video- ja audio-tallennuksia tehtäessä.
#8
Hienoa, että tuo viimeinkin kesällä saapuu.
#9
Bobakki Tuntematon käyttäjä
41 megapikselin kennolla varustetulla kameralla voidaan ottaa erittäin tasokkaita kuvia Pureview-tilassa. Nokia Rich Recording -tekniikka takaa sen, että puhelimella voidaan tallentaa CD-tasoista ääntä. Videoiden maksimitarkkuus on 1080p.

Saattaa pian olla, että puhelinta ei saa ottaa keikalle mukaan, kun siinä on liian hyvä kamera ja cd tasoinen äänen tallennus. sateenvarjojen jne. lisäksi kiellettyjen listalla Nokia 808 Pureview :)
#10
@9 Bobakki

> Saattaa pian olla, että puhelinta ei saa ottaa keikalle mukaan,
< kun siinä on liian hyvä kamera ja cd tasoinen äänen tallennus.

Tuskin tarvitsee moista kieltoa pelätä, puhelin on siihen liian tärkeä laite ihmisille, ja se voi jopa olla kriittisessä asemassa jonkun hengen pelastamisessa. En alkuunkaan usko, että tapahtumajärjestäjät on halukkaita kokeilemaan onneaan moisen kiellon kanssa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31.5.2012 @ 12:21
#11
Bobakki Tuntematon käyttäjä
@10

Ei sellaista kielto saada aikaan, yritin lähinnä "vitsailun" kautta kuvata kuinka hyvät ominaisuudet on kysessä Pureview 808 luurissa. Tietenkin tuolla saa tallentua kohtuu hyvää kuvaa leffateatterissa niin ei tarvitse katsella niitä järkyttäviä kuvaus räpellyksiä ensi iltaleffoista, jos ei muuta kautta ole jo jakeluun tullut :)
#12
Bobakki Tuntematon käyttäjä
@12

Kameran takia tästä nimenomaan voi maksaa 450€. Se, että sillä pystyy soittamaan ja tekemään paljon muutakin on vain bonusta.

Minulla on kolme lasta ja joka päivä on monta tilannetta mitkä on mukava ikuistaa. Tällä hetkellä käytössä SGS2 ja kuvien laatu on todella surkea, jos ei ole kirkas päivän valo. Jos kohde etenee maanpinalla > 3km/h (mihin 1,5 vuotias jo kykenee) on kuvat täyttä paskaa. Ihmisillä on edelleen eri tarpeita ja kaikki eivät vahtaa 4" ruutua puolta päivää. (itsellä ei mene kuin 6 tuntia..) niin kameroita puhelu ominaisuuksillakin kaivataan. Ei tämä malli haasta iPhonea, SGS3 jne. vaan pokkari kamerat.

Nokia Lumia 900 Pureview (valkoinen) olisi tällä hetkellä optimaalinen, mutta sitä ei valitettavasti ole saatavilla.
#13
kädet syyhyää jo... Onpas yllättävän halpa laitos minun mielestäni, odotin enemmän hintaa. Ehkäpä tällä saattaisi jo korvata nykyisen N8:n. :P
#14
VIlleHooafkwivjdso Tuntematon käyttäjä
450 euroa on puhelimen veroton hinta :)
#15
Väittävät että 808 on liian paksu koska se mahtuu vain housujen taskuun, mutta ei paidan taskuun, jossa kukaan ei kylläkään yleensä kännykkää pidä. Veikkaan että paksuuden takia tällaista kameraa ei tuleviin tuotteisiin tule. Kuluttajat saavat tulevaisuudessa sitä mitä tilaavat, eli ohuemman puhelimen huonommalla kameralla. Jos nämä kameraominaisuudet haluat, niin se on sitten Symbian tai ei mitään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.