LG suunnittelee omaa superpuhelinta vastaiskuna SGS3:lle

3
Teemu Laitila

LG suunnittelee omaa superpuhelinta vastaiskuna SGS3:lle
Samsungin kotimainen kilpailija LG ei halua jäädä taas Samsungin jalkoihin, kun pitkään odotettu Galaxy S III -puhelin julkaistaan kevään aikana. Yhtiö suunnittelee oman huippuominaisuuksilla varustetun puhelimen julkaisua vielä toukokuun aikana.

LG:n tulevaa lippulaivaa kehitetään projektinimellä D1L, joka tulee vielä muuttumaan ennen julkaisua. Korealaisen DDaily-lehden tietojen mukaan tulevan puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 4,7 tuuman kokoinen LCD-näyttö, joka toimii erittäin hyvällä 720x1280 pikselin resoluutiolla. DDaily kertoo myös, että D1L-nimellä tunnettu puhelin tulee olemaan LG:n ensimmäinen Android 4.0 -versiolla (Ice Cream Sandwich) varustettu laite.

Laitteen sisuksissa Androidia pyörittää Qualcommin uusi kaksiytiminen Snapdragon S4 -järjestelmäpiiri, jonka ansiosta puhelin tukee myös LTE-yhteyksiä. Sama piiri tulee löytymään myös HTC:n One XL -laitteesta, jonka kansainvälisille markkinoille suunnattu Tegra 3 -piirillä varustettu versio on kerännyt jo joukon positiivisia arvioita.



DDailyn mukaan vahvistus puhelimen olemassaolosta on saatu yhtiön sisäiseltä lähteeltä, joka ei kuitenkaan suostunut kertomaan ominaisuuksista enempää. Vaikka puhelimen tiedossa olevat ominaisuudet kuulostavat hyvältä, se tuskin tulee juuri hidastamaan Samsungin Galaxy S III -mallin taattua menestystä. Sen sijaan D1L todennäköisesti jatkaa yhteneväisillä spekseillä varustettujen Android-luurien joukkoa, vaikkakin joukon keskimääräinen taso on uuden laitesukupolven myötä nousemassa uudelle tasolle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
CruT3X (vahvistamaton)

2

Ihan kiva navigaattori tuo HTCn One XL. Enpä ole ennen nähnyt vastaavanlaista älypuhelinta. Ja vielä TomTomin logolla varustettuna. Wau.

Herätys toimituksessa!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
3w2w4ed (vahvistamaton)

3

Kunhan vain eivät tee samaa virhettä kuin Samsung ja pilaa koko käyttöjärjestelmää omalla "TouchWiz"illänsä. Tai jos pilaa, niin antaa kehittäjille enemmän vapauksia ajaa omaa softaa (cyanogenmod jne.)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.