*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

HTC:n liikevoitto romahti viime vuoden aikana

uutinen julkaistu:

Taiwanilainen puhelinvalmistaja HTC on julkaissut viralliset talouslukunsa (pdf) vuoden 2012 ensimmäisen vuosineljänneksen osalta. Yhtiön tuloksen odotettiin jäävän erittäin vaisuksi ja ennustukset pitivät paljolti paikkansa. Ensimmäisen neljänneksen aikana yhtiön liikevaihto oli noin 1,7 miljardia euroa. Vuosi takaperin liikevaihto oli vielä noin 2,6 miljardia, mikä tarkoittaa lähes ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 9 viestiä.

#1
Olen tätä jo pidemmän aikaa odottanutkin tapahtuvaksi Android-leirissä. Androidin nopea kasvu voidaan helposti nähdä nuoren alustan alkurynnistyksenä, joka perustuu uutuudenviehätykseen ja siihen, että suuri määrä yrityksiä ryntää yrittämään saada oman osansa kasvusta. Mutta sellainen kehitys ei voi jatkua loputtomiin, liian nopea kasvu johtaa helposti kuplan syntymiseen kun kuvitellaan, että markkinaa riittää kaikille. Kun kupla puhkeaa, niin sillon alkaa karsiminen ja lopulta jäljelle jää lähinnä vahvimmat. Luulen, että aletaan olla aika lähellä sitä kuinka paljon Android voi kasvaa suhteessa muihin älypuhelinalustoihin ja se alkaa aiheuttaa ongelmia muille kuin vahvimmille, eli Androidin tapauksessa Samsunfille. Android-valmistajat joutuvat kilpailemaan keskenään, ja se käy helposti veriseksi.

Lisäksi kehittäjät ovat jo pitkään varotelleet Androidin repivän itsensä kappaleiksi pirstoutumisen takia. Se ei ainakaan auta asiaa.

Eli monille valmistajista Androidista on tulossa palava porauslautta, jolta saatetaan hyvinkin alkaa nähdä joukkopakoa lähitulevaisuudessa.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 8 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Eikä ole. Jotkut valmistajat (HTC ja Sony) vaan eivät saa tuotteitaan myydyksi tarpeeksi koska halpojen valmistajien mukaan tulon myötä kilpailu on kovempaa. HTC: tapauksessa heillä on kehnommat näytöt ja kamerat kuin Samsungilla ja kymmenien likipitäen samannäköisten tuotteiden sinkoaminen markkinoille ei varmasti paranna asiaa. Lisäksi HTC:tä voi syyttää huonoista investoinneista.

Ei tuo Android ole mihinkään kuolemassa vaikka tuo pirstaloituminen onkin ikävä asia. Se in jo ios:ää isompi asia jenkeissä mikä on hyvin iso markkina-alue, puhumattakaan Aasiasta.
#3
Lainaus:
miksuh2
Olen tätä jo pidemmän aikaa odottanutkin tapahtuvaksi Android-leirissä. Androidin nopea kasvu voidaan helposti nähdä nuoren alustan alkurynnistyksenä, joka perustuu uutuudenviehätykseen
Kyllä, just näin.. joukkopakoa ei liene suuntaan kun samsungin leiriin korkeintaan jonka htc myönsi jo aikoja sitten galaxy mallistosta
htc tekee huippuluureja.

Vai symbian leiriinkö ne karkaa? xd
#4
@4 Bluejack

Mihin ihmeen Samsungin leiriin? Et nyt ilmeisesti tajunnut yhtään mit'ään siitä mitä sanoin, Minä puhuin laitevalmistajien joukkopaosta Androidilta,. Viitsisitkö kertoa mikä kumma on se Samsungin leiri, johon muut Android-laitevalmistajat muka liittyy? Badaako meinaat?
#5
Lainaus:
miksuh2
Mihin ihmeen Samsungin leiriin?
да!!


Lainaus:

Minä puhuin laitevalmistajien joukkopaosta Androidilta
Kerro tästä paosta lisää!
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.4.2012 @ 18:52
#6
@6 Bluejack

Sun omakuva vai?

Sitäpaitsi, jospa nyt lukisit sen viestini kokonaan ja koettasit ymmärtää lukemasi.
#7
Lainaus:
miksuh2

htc lienee ja onkin ensimmäisiä oikeita android valmistajia ylipäänsä. Jos samsung vie mallistollaan ja volyymilla heiltä kilpailukykyä sinä puhut joukkopaosta?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7.4.2012 @ 19:13
#8
@8 Bluejack

No voi jumaliste, onko luetun ymmärtäminen todella sulle noin vaikeaa? Esim joltain huumeilla päänsä pilanneelta voisi odottaa moista, mutta normaalille ihmiselle ei pitäs olla noin vaikeaa.

Minä sanoin mm.

> Eli monille valmistajista Androidista on tulossa palava porauslautta, jolta saatetaan
> hyvinkin alkaa nähdä joukkopakoa lähitulevaisuudessa.

Missä kohtaa tossa muka sanotaan, että HTC:n tulos on sama kuin joukkopako? enhän minä niin sanonut millään kohtaa.

HTC:n tulos on kuitenkin selvä oire siitä että jopa suuremmilla Android-valmistajilla on vaikeuksia selvitä Android-leirin sisäisessä kilpailussa. Kun HTC:lla on noin suuria ongelmia, niin mikä onkaan pienempien valmistajien tilanne.

Siihen ei tarvita kuin hiukan päättelykykyä tajutakseen, että monilla Android-valmistajilla alkaa olla vaikeuksia erottua toisista valmistajista ja vaikeuksia kilpailla Samsungia sekä kaikkia muita Android-valmisajia vastaan. Yksi suurimmista syistä miksi Nokia ei lähtenyt mukaan Android-leiriin oli se, että erottautuminen muista Android-valmistajista on vaikeaa.

Kuten ekassa viestissäni sanoin, niin Androidin nopea kasvu on houkutellut paljon valmistajia, jotka nyt joutuvat kilpailemaan keskenään verissä päin. Henkilökohtasesti uskon, että kupla puhkeaa joskus lähiaikoina ja sillon alkaa Android-valmistajia putoilla. Moni valmistaja alkanee katsella muualle.

Vaikka WP7 ei älypuhelinalustana olekaan läheskään yhtä hyvä kuin esim Symbiani, niin silti uskon, että moni Android-valmistaja alkaa miettiä WP7-leiriin loikkaamista, koska sen sisällä ei ainakaan vielä käydä yhtä voimakasta kilpailua kuin Android-leirissä. Ja koska WP7 valmistajana on helpompaa erottua toisista, mikä on selvä kilpailuetu.

Itseasiassa varovaista WP7 leiriin vilkuilua on jo nähty Android-leirissä, eli on vain ajan kysymys koska joukkopako alkaa.
#9
Lainaus:
miksuh2
Lainaus:
Esim joltain huumeilla päänsä pilanneelta voisi odottaa moista


Huimasaineita ,viinaa ja enemmän naisia voisi tehdä sullekkin joskus hyvää( edes (neitseellisesti?)


ja,ja,ja....HYVÄ POIKA!!!!!! ei siihen menny kun tunti.Tsekkaas tämä kuitenkin. ;)

paskat koodarit ei osaa tehdä muuta kuin valittaa.
Se on jo nähty. Jos ei muute niin media voimalla.

ITKETÄÄN YHDESSÄ!
ja odotetaan joukkopakoa!!!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.