*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Testissä Lumia 710: Lumioiden keskihintainen vaihtoehto

uutinen julkaistu:

Nokia lanseerasi Lumia-malliston maailmalla alun perin kahden eri puhelimen voimin. Kalliimpi laitteista on kehuttuun N9:n muotoiluun perustuva Lumia 800 ja halvempi enemmän perinteistä muotoilua noudattava Lumia 710. Ensimmäisenä markkinoille saapunut Lumia 800 oli Puhelinvertailun testissä jo tammikuussa ja nyt vuorossa on helmikuun aikana myyntiin tullut Lumia 710. Vaikka Lumia 710 ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 12 viestiä.

#1
_H_ Tuntematon käyttäjä
Ei tuo näyttö mikään keskiverto ole. Lukekaapas:
http://www.tomshardware.com/reviews/nok...ile,3109-4.html

"This benchmark surprised us enough that we had to run it several times. Yes, the Lumia 710 sports a more aesthetically-pleasing color palette than the iPhone 4S."

Eli on parempi näyttö kuin iPhone 4S:ssä
▼▼ Tässä viestiketjussa on 11 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Näyttö on tuon perusteella värintoistonsa puolesta parempi kuin iPhone 4S:n paneeli, koska se teknisesti ottaen toistaa syvän sinistä paremmin. Kuten tuollakin todetaan, iPhone päihittää 710:n kirkkaudessa ja kontrastissa. Värintoistossa Lumia 800 puolestaan on selkeästi parempi.
#3
pekkuli1 Tuntematon käyttäjä
No ei oo anteronkaa moniajo hirveen näppärä :) paras mitä itellä on ollut oli Maemossa, Nysisatasessa.
#4
Maemossa on loistava ja N9:n harmattanissa vielä parempi.
#5
Moniajon "puuttesta". Jutussa mainittin, että Windows puhelimissa ei voi sulkea ohjelmia taustalta. Sikäli kun olen ymmäränyt oikein, niin niitä ei tarvitse sulkea. Tämä koska kun painaa nuolinäppäintä pitkään, siinä näkyy viimeksi _käytetyt_ ohjelmat (EI avoimet ohjelmat) ja niiden viimeinen tila. Eli ei ne siellä kuluta akkua/CPUa. Eli annat vaan olla ne siellä "auki" ihan rauhassa. Helppoa, eikö?
#6
En pysty ymmärtämään jutun ylitsevuotavaa AMOLED-kehua. Lumia 800:n (ja N9:n) heikko kohta on nimenomaan ollut AMOLED-näyttö, jonka väritoisto on ylisaturoitunut ja tietyillä väriskaaloilla heikko. Lisäksi niissä on erittäin harmittava Pentile-pattern, joka vielä korostuu varsin pienen pikselitiheyden takia.

Pitänee käydä kaupassa katsomassa tuota uutta, sehän voisi olla ensimmäinen Nokian Lumia-malli jossa on järkevä näyttö.
#7
Lainaus:
En pysty ymmärtämään jutun ylitsevuotavaa AMOLED-kehua
ei sitä voikaan ymmärtää jos on tottunut rätinä näytön mustaa harmaana katteleen..
#8
veke61 Tuntematon käyttäjä
Verkkokauppa myy 710 hintaan 269? ei sen hinta ole yli 300?.
#9
@8

Hauska arvaus, muttei osunut. Olen katsellut Retina-näyttöä huomattavasti vähemmän kuin N8:n (RGB), N9:n (Pentile) ja Galaxy Nexuksen (Pentile) OLED-näyttöjä yhteensä.

Hyvä musta on yksi kriteeri, muttei läheskään ainoa. Sinua ei häiritse epärealistinen väritoisto eivätkä Pentile-patternin ongelmat?
#10
Ihan hyvä näyttö mut ei mun Galaxy Notea voita! Tosin sitä clear blackiä jään kyllä kaipaamaan... siin onki ainoo mitä sampalta puuttuu. Muuten on kyllä näyttöjen ykkönen.
#11
rampahammas Tuntematon käyttäjä
Eikö tolla WP7.5 tosiaan pysty siirtämään dataa / kuvia puhelimesta toiseen bluetoothilla? Tiesin, että iOS -alustalla on rampa BT mut että WP:llä kans..
#12
Korjasin tuota hinta-arviota. Tekstiä kirjoitettiin pidemmän ajan kuluessa ja hinta oli ehtinyt muuttua sitten edellisen tarkistuksen jälkeen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.