1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Conax ongelma

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi MrX83 02.07.2004.

  1. MrX83

    MrX83 Guest

    Hankin tuossa noin kuukausi sitten Conaxin ja Canalin kortin satelliittiviritintä varten. Tähän asti on toimineet loistavasti, mutta nyt jostain syystä nuo Conaxilla salatut kanavat (esim. Animal Planet, Discovery jne.) eivät aukea ollenkaan. Canalin kanavat sen sijaan näkyvät edelleen hyvin. Aamulla kun pistin masiinan päälle, niin ei aukea kanavat sitten kirveelläkään. Myös oma kanavalista oli mennyt persiilleen ja tilalla oli jotain Astran ja Hot Birdin kanavia. Lautanen on siis suunnattu Thoriin.

    Missähän mahtaa olla vika ja miten saan nuo salatut kanavat taas näkymään? Tässä olen jo koko päivän yrittänyt kaikkea mahdollista, mutta tuloksetta.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.07.2004
  2.  
  3. Pena33

    Pena33 Guest

    Voisitko kertoa mikä vastanotin ja kuinka monta änipäätä lautasessa (LNB)on ja jonkun kanavan nimen mitä lulet on Astrasta tai Hortbirtistä.Thuurissa on monta ulkomaalaista kanavaa. onko orginaali kortti kyseessä?
     
  4. MrX83

    MrX83 Guest

    Kyseessä on ihan alkuperäinen ja oikea Canal Digitalin kortti. Mutta kuten aiemmin sanoin, Canalin kanavat näkyy hyvin, mutta nuo Thorin muut salatut eivät näy. LNB:tä löytyy tasan yksi kappale, eli pelkästään Thorin kanavat näkyy.

    Vastaanotin on Triax DVB 75 SI.

    EDIT. Tarkennetaan nyt sen verran, että ne ylimääräiset kanavat jotka olivat sinne ilmestyneet, eivät siis näkyneet tietenkään. Tapana on ruksata sieltä luettelosta pelkästään Thorin kanavat, ettei ne muut ole siellä luettelossa sotkemassa ylimääräisinä ja turhina. Nyt siis nuo ylimääräiset olivat sinne palautuneet. Tämä lienee kuitenki sivuseikka.

    Toivottavasti ei mennyt liian epäselväksi.
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.07.2004
  5. Pena33

    Pena33 Guest

    Kollasin tuolta toisesta foorumista mitä olet kirjoittanut.Kyllä olet kaikki tehnyt mitävoi luulisin.Mutta jos olet vain tilanut Canal+ kanavapaketin niin siihen ei sisälly muuta kuin 5 Canal+:an kanavaa. Yleensä kun tilaa yhden kanavapaketin niin siinä aukeaa kuukauden verran muitakin kanavia houkutuslinnuksi.
     
  6. MrX83

    MrX83 Guest

    Siis meinaako tämä sitä, että hankin tuon helkutin kalliin Conaxin läpyskän pelkästään sen takia, että saan Canalin kortin siihen kiinni ja ne pari hassua elokuvakanavaa näkyviin? Eikö Thorin kautta ole sitten mahdollista katsella mitään muita kanavia (paitsi Canal+ kanavia)sen avulla? Luulin että nuo Eurosportit, Discoveryt sun muut näkyy automaattisesti jos hankkii Conaxin (riippumatta mitä Canalilta on tilannut).
     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 02.07.2004
  7. Pena33

    Pena33 Guest

    Kyllähän sitä näkyy kaikki CanalDikitalin kanavat jos on oikeakortti siihen läpykkään! Etkö saannut mitään paperia minkä kanava paketin valitsit? Tästä näet mitä kanavia siihen kuuluu http://www.canaldigital.fi
     
  8. MrX83

    MrX83 Guest

    Juu, eli minulla on tuo Canal+ elokuvapaketti. Eli Canal+, Film 1, Film 2, More Film ja Sport. Tuntuu vaan niin tyhmältä, että Thorin kautta minulla on mahdollisuus katsella vain näitä + muutamia ilmaisia = turhia kanavia. Sivusyöttöäkään ei ilmeisesti saa kuin Siriukseen, josta sieltäkään ei tietääkseni näy mitään ns. järkeviä kanavia joita voisin katsella.

    Onko asia tosiaan näin? Mitä suosittelette että saisin jotain muutakin näkymään kuin nuo Canalin leffa-kanavat? Eurosport olisi kanavista ainakin saatava, melkein hinnalla millä hyvänsä. Sitä Entertain-pakettia on sitten turha suositella, maksaa aivan liikaa kun nettikin pitäisi pystyä vielä maksamaan.

    Alkaa jo kieltämättä pikkuhiljaa kypsyttää koko Canalin paska. Hirveällä vaivalla tuli laitettua lautasta katolle ja nyt sitten todellisuudessa ei näy kuin pari hassua kanavaa. Törkeää tuo että ensin annetaan kaikki kanavat siihen eteen ja sitten viedään kuin karamelli kakaralta.. prkl.

    Juu tiedän.. sehän se on tarkoituskin, mutta harmittaa siitä huolimatta. Seuraavaksi hankin kyllä TV1000:nen Canalin sijasta.



     
    Moderaattorin viimeksi muokkaama: 03.07.2004
  9. Pena33

    Pena33 Guest

    Se TV1000 on ihan samanlainen namusetä kuin Canal+ kin on.Ja toiseksi et näe sillä Triaxsilla kuukauden päästä Tv1000hatta koska viasatti vaihtaa salausysteemiä Viaccess:estä Videoguardiin(nds)Ja sinun Triaxi ei ole Viasatin hyväksymä.
     
  10. effer

    effer Regular member

    Liittynyt:
    14.05.2004
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Ostakaa pojat Dreambox ja taivas aukeaa!
     
  11. Pena33

    Pena33 Guest

    Katsotaanpa miten sinunkin Viasatin taivas aukee sillä DB:llä kun Viasatti vaihtaa systeemiä?
     
  12. effer

    effer Regular member

    Liittynyt:
    14.05.2004
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Heh heh,kyllä sitä pitää virallisetkin kortit olla,
    ei huolta tässä pirtissä.
     
  13. Pena33

    Pena33 Guest

    No kyllä sinä saat sen virallisenkin Viasatin kortin tunkea johonkin muuhun boxsiin kuin DB:hen että Viasatin taivaanportit aukea kun Viaccsee loppuu Viasatilta.Heh heh
     
  14. effer

    effer Regular member

    Liittynyt:
    14.05.2004
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    On mulla omiksi tarpeiksi romua ja lisää löytyy jos kerran sille tielle lähdetään.
     
  15. Pena33

    Pena33 Guest

    Eihän sinun pitänyt romuilla katsella van DB:llä.Se siittä.
    Kyllä toi DB vähän on harrastelioitten boxi että ei sitä tavallinen turvenuia tarvitse pitää siinä olla vähän kiinostunutkin satelliittihommista.
    Olen itsekkin ajatellut ostaa, pitää tässä katsella viellä vähänaikaa mitä ton NDS:än kanssa tapahtuu jos vaikka DB:hen tulisi uusi malli.
     
  16. effer

    effer Regular member

    Liittynyt:
    14.05.2004
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Dreamilta tuli juuri uudet mallit ja setsemäntonnisen
    tuotanto ilmeisesti ajetaan alas.
    Ei tuosta nds:stä kannata huolta kantaa,kun sky saa
    hommat valmiiksi niin ei kestä kauan kun nds on auki.
     
  17. RaWsHaRk

    RaWsHaRk Regular member

    Liittynyt:
    05.01.2004
    Viestejä:
    167
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tämä nyt on hieman off-topic mutta laitetaan nyt tähän kuitenkin..ostin jokin aika sitten digi-virittimen kymmenen vuoden analogian jälkeen, ja virittimessäni ei ole conaxia, paikka modulille on (nokia 9902), kannattaisiko ostaa joku Matrix reloaded tai vastaava, joka purkaa käsittääkseni muutkin salaukset kuin conax, vai pelkkä conax modul..kun nuo on melkein samanhintaisia (kalliita..), korttina ajattelin ihan virallista canalin korttia,pitäisi vain tietää toimiiko se tuommoisessa erikoisemmassa modulissa?vai olenko ymmärtänyt väärin?katsoin matrix reloadedin sivuilta ja siellä oli vain jotain ihme hex höpötystä..
     
  18. effer

    effer Regular member

    Liittynyt:
    14.05.2004
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jos tarkoituksenasi on katsoa virallisella kortilla
    ohjelmia,niin mihin tarvitset muuta kuin conax camia?

    Käy gigantista tai tilaa netistä conax cam,käy myös digiboxiin,jos vormulakuume iskee.

    Sitten kun into kasvaa ,niin camiin menee sininen
    titaniumkin ja sitten ihmettelet miksi tuli tilattua
    ollenkaan kanavapakettia.











     
  19. RaWsHaRk

    RaWsHaRk Regular member

    Liittynyt:
    05.01.2004
    Viestejä:
    167
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    no eilen kävin gigantissa, ja 69e näyttää olevan tuon hinta..ja sellaisia matrix häkkyröitä saa melkein samaan hintaan.. saako jostain ulkomailta halvemmalla noita conax moduleita? Ei nimittäin ole mitään kiirettä saada kanavia näkyviin kun nytkin on katsomattomia leffoja vaikka kuinka dvd:llä..todennäköisesti tarvitsen muitakin salauksia purkavan koska haluan saada muitakin kanavia kuin canalit näkyviin, lähinna balkanin alueen kanavia ja tietääkseni eivät käytä siellä conaxia..
     
  20. effer

    effer Regular member

    Liittynyt:
    14.05.2004
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    MTI kiertopolarisaatio LNB offset Euro 29,00



    Laadukkaasta MTI AP8-T2B taajuusmuuntimesta meillä modifioitu versio kiertopolarisaatio vastaanottoon. Soveltuu esim 36 e suunnan venäläisille kanaville. Tehty vastaanotto ja tiiveystestit modifioinnin jälkeen. Ku-alueelle, EI C-alueen vastaanottoon

    Satman.fi
    Olisiko peräti tuommoisesta tarve?

     
  21. fiesta

    fiesta Guest

    Taitaa tuo Gigantin Conax moduuli olla Euroopan halvin. Postikulujen kanssa muualta tilattuna menee reippaasti päälle 100 €
     

Jaa tämä sivu