1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PS3 ja digijärkkäri ( .mov )

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi PeGe85 15.08.2011.

  1. PeGe85

    PeGe85 Member

    Liittynyt:
    26.10.2010
    Viestejä:
    46
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Moi kaikille!

    Digijärkkärillä tulee .mov tiedostopäätteisiä videoita.
    Olen yrittänyt konvertoida niitä mp4 muotoon eri ilmais-konvertointi ohjelmilla, mutta silti PS3 ei ole tunnistanut niitä tai on ilmoittanut virhettä.
    Luin, että quicktime 7 pro -ohjelmalla pystyy muokkaamaan .mov tiedostot helposti ps3:ssa toimivaksi. Ainut ongelma, että tuo quiktime on maksullinen ohjelma ja tuskin edes ostettavissa ilman luottokorttia.
    Olisiko siis kenelläkään tietoa, löytyykö ilmaista ohjelmaa, jolla pystyisi helposti tekemään saman ( tai muokkaamaan .mov tiedostot ps3:lla näkyväksi ) kuin quicktime 7 prolla? Myös niin, että kuvan ja äänen laatu jokseenkin säilyy samana kuin suoraan kamerasta
     
  2.  
  3. jmmv

    jmmv Member

    Liittynyt:
    22.11.2005
    Viestejä:
    94
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jos haluat kuvanlaadun pysyvän hyvänä niin menee osto hommiksi ne ohjelmat.Epäilen niitä osto softiakin pystyykö pitämään konvertoitaessa kuvanlaadun lähellekkään samana kuin suoraan kamerasta katsottuna.Super,Handbrake...ym ohjelmia käyttänyt itse kun on joutunut konvertoimaan videotiedostoja ja ovat ilmaisia.Omat tiedostot jotka musiikkivideoita ym..kyllä näkyy konvertoinnin jälkeen ok pleikassa.
     
    Viimeksi muokattu: 16.08.2011

Jaa tämä sivu