AfterDawn logo

Applelta ensi vuonna HDTV?

Panu Roivas Panu Roivas
3 kommenttia

Global Equities Research kertoo Applen tuovan ensi vuonna markkinoille kolme HDTV-televisiota.

Huhujen mukaan Apple olisi julkaisemassa maaliskuuhun 2012 mennessä kolme HDTV-televisiota eri koko- ja hintaluokkiin. Tieto perustuu kuulemma useista kehittäjätapahtumista kerättyihin yksityiskohtiin. Global Equites Researchin Trip Chowdry väittää tuotteen olevan samankaltainen kuin Bose VideoWawe, 46-tuumainen LCD HDTV, jossa on integroitu kaiutinjärjestelmä.

Chowdry arvio tiedon olevan "luultavasti" 75% tarkka, ja että se julkaistaan "luultavasti" maaliskuussa 2012. Chowdry väitti myös viime vuonna, että Microsoftin Steve Ballmer pitäisi puheen Applen 2010 WWDC-konferenssissa, mikä osoittautui perättömäksi.


Väitteet Applen tulosta TV-bisnekseen eivät kuitenkaan ole uusia, mutta Steve Jobs on aiemmin kertonut TV-markkinoiden olevan liian hankala ja fragmentoitunut ollakseen järkevä markkina-alue Applelle.

3 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/3

Uutisessa painotetaan kiitettävän paljon tuota väitteen kyseenalaisuutta, mikä onkin varsin oikein. Itsekin pidän Applen liittymistä TV-valmitajien joukkoon hyvin epätodennäköisenä.

aj842/3

Voipi olla aikas mielenkiintoinen tv jos siis yleensäkään tulee. Ei ideana silti huono ollenkaan. Pitäytyisi vain kalliimman hintaluokan tv:issä, jos sitä kerrankin saisi rahalle vastinetta :/ Applen viimeistely taso ja huoliteltu tyyli sopisi kyllä tv markkinoille. 55-65 kokoluokassa lippulaivat jo kokeiltu ja ainoa mikä vakuutti on jumalauta LG !? 55LX950N siis. Pannun VT30 65" myös ok ainakin 3D käytössä. Silti molemmista puuttuu se "jokin" mitä hintaluokalta odottaisi :/ Keskeneräisiä tekeleitä..

Smanci3/3

Se jokin on varmaan omenan kuva kyljessä?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT