AfterDawn logo

Microsoftin SkyDrive kasvaa 25GB

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Pilvitallennus on päivän sana, mutta useimpien tallennuspalveluiden tarjoama ilmainen 2GB ei nykykäyttäjää kauan lämmitä. Microsoft on päivittänyt oman SkyDrive-pilvipalvelunsa ja kasvattanut samalla käyttäjille tarjottavan tallennuskapasiteetin määrää 25GB asti.

SkyDriven kautta voi jakaa mitä tahansa tiedostoja laitteiden välillä ja se mahdollistaa myös Google Docs -tyylisen Office-dokumenttien yhteismuokkauksen. Uudistettu SkyDrive hyödyntää uusimpia web-tekniikoita kuten HTML5:tä käyttökokemuksen parantamiseen.

"Olemme hyödyntäneet moderneja selaimia sekä HTML5-tekniikkaa, jonka avulla SkyDrivesta on tehty nopeampi, helpommin navigoitava ja parempi alusta valokuvien katseluun", Microsoftilta kerrotaan.

Erityisesti uudistuksessa on keskitytty kuvagallerioiden toimintaan. Uudistettu galleria mukautuu ruudulle sen koosta välittämättä säilyttäen kuvien alkuperäisen kuvasuhteen. SkyDrive toimii hyvin siis myös mobiiliselaimilla, eli SkyDrivesta saattaa muodostua isoksi osaksi Windows Phone -järjestelmän pilvipalvelutarjontaa.

3 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/3

25 gigaa, aika kohtuullinen määrä alkaa olla tuota tallennustilaa :D Mahtuu kuva jos toinenkin.

TheAlexi2/3

Uutiseen lisäys etä yhden latauksen maksimikoko on kasvanut 50 megatavusta 100 megatavuun

sasu703/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TheAlexi:

Uutiseen lisäys etä yhden latauksen maksimikoko on kasvanut 50 megatavusta 100 megatavuun

Näemmä onkin, mutta tuo 25GB on ollut kyllä jo parisen vuotta. Mesh taas hyväsyy 5GB asti tiedostot (yhteensä kuitenkin max. 25GB, kuten ennekin)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT