HTC Sensation häviää ensitesteissä selvästi Samsungin Galaxy S2:lle

7
Kaarlo Räihä

HTC Sensation häviää ensitesteissä selvästi Samsungin Galaxy S2:lle
HTC esitteli tällä viikolla uuden Sensation-puhelimen, jonka pitäisi olla suorituskyvyn osalta yrityksen tehokkain Android-puhelin. Ensimmäisten suorituskykytestien perusteella Sensation ei kuitenkaan vakuuta, vaan se häviää esim. Samsungin Galaxy S2:lle selvästi.

Android-laitteiden suorituskykymittauksiin tarkoitetun Smartbench-sovelluksen avulla tehdyissä testeissä erot ovat jopa huolestuttavan suuret, sillä Productivity-osiossa Galaxy S2 saa noin 3 700 pistettä, kun Sensationin tulos on noin 1 900 pistettä.

Pelien suorituskykyä mittaavassa Games-osiossa Galaxy S2 saa noin 2400 pistettä, kun Sensationin pitää tyytyä noin 1 600 pisteen tulokseen.

Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, että ovatko Sensationin testit ajettu myyntiin tulevalla mallilla vai onko kyseessä prototyypin avulla tehdyt testit. Asia selvinnee viimeistään kuukauden sisällä, jolloin puhelinten toimitukset kuluttajille on tarkoitus aloittaa.



Jos Sensationin suorituskyky on kuitenkin nyt tulleiden testitulosten mukainen, tietää se huonoja uutisia Qualcommille, sillä testien perusteella yrityksen kaksiytiminen MSM 8260 -piiri ei pysty kilpailemaan laskentatehon osalta Samsungin tai NVIDIA:n vastaavia tuotteita vastaan.

Alla testien tuloksia



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
WOW!,Samsung. (vahvistamaton)

1

Ei olis uskonut,että HTC HÄVIÄÄ Samsungille,varsinkaan prossutehoissa...mutta näin se taitaa kuitenkin olla!. =)

Vastaa
JussiFX
JussiFX

3

Samsungilla on kunnon rautaa tulessa. Kunhan eivät vaan laita sitä prkleen RFS:ää tohon. Vois säästyä lagfixin asennukselta (tosin voodoo sound on tarpeeksi hyvä syy asentaa Voodoo).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
luciferion (vahvistamaton)

4

Sansung ajaa 16 bit väreillä. HTC puolestaan 32 bittisellä väreillä joten pikseleitäkin on silloin enemmän. Samsungin tuplaydin käyttää molempia ytimiä kokoajan. HTC:n vaan toista ja tarvittaessa molempia. Joten tuo pistemäärä pitäisi tuplata realistisen tuloksen saamiseksi.

Vastaa
Dudefella
Dudefella

6

Sensation on roska. mulla desire hd ja se on ok. HTC on vain niin huonoja koodajia! KU KATOIN PERUS rom mun luurista niin rupesin nauramaan kuinka surkea se onkaan. viikon tyon jalkeen ku muokkasin arvoja ja korjailin juttuja niin 30% tehoa lisaa koko luurissa!

ihan pelkalla korjaamisella! ja en edes kellottanut!

Vastaa
Lauzi
Lauzi

7

@6 Pistäppä postia HTC:lle tai Samsungille. Ei tartte enää kouluja käydä jahka pääset yläasteelta. Noin hienoilla "korjauksilla" saat varmasti hyvä palkkaisen duunin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.