1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Scart-signaalin tallennusongelma

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi spegex 14.04.2011.

  1. spegex

    spegex Member

    Liittynyt:
    02.04.2008
    Viestejä:
    38
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Elisa Viihde -palvelu ei tue maksukanavien tallennusta (vain ilmaisia kanavia voi tallentaa). NBA- ja NHL-matsit tulevat kuitenkin usein keskellä yötä, joten pitäisi keksiä joku tapa tallentaa maksukanavia. Elisan boksissa on HDMI- ja Scart-ulostulot, joita voisi hommaan käyttää.

    Yritin tallennusta Topfieldin tallentavalla boksilla, jossa toinen scart on manuaalin mukaan myös input. Homma ei kuitenkaan onnistunut, koska scartin kautta sai ilmeisesti vain signaalin läpiviennin telkkarille (boksi ilmeisesti nauhoittaa vain antenni-liitännän signaalia).

    Scart-signaaliahan saa talteen perinteisillä VHS-videoilla, mutta oliskohan olemassa jotain digitaalista laitetta tuohon hommaan? Reilulla kahdella huntilla saa tallentavia DVD/VHS-laitteita, mutta esim. kovalevyllinen DVD olisi parempi. En vaan ole löytänyt mistään. Hyviä neuvoja otetaan vastaan!
     
  2.  
  3. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,491
    Kiitokset:
    227
    Pisteet:
    93
    Toppari (niinkuin muutkin tallentavat digiboxit) tallentaa vain omasta virittimestään tulevaa, scartista tulevaa ei voi tallentaa.

    Ja mitä tulee tuohon kovalevytallentimeen, sitkeä etsiminen voi tuoda avun, mutta joku "kludge" on mahdollinen...
    Voiko sitä lissuviihdettä ajastaa?
    Liitä sen SD-ulostulo (scart, svideo tai CVBS eli komposiitti) tietokoneen vastaavaan SISÄÄNTULOON ja aseta tietokone tallentamaan sitä...

    T: Vesku
     

Jaa tämä sivu