1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG HB905PA dlna-ohjelma-ongelma

Viestiketju Mediasoittimet -osiossa. Ketjun avasi tonttila 26.02.2011.

  1. tonttila

    tonttila Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2007
    Viestejä:
    248
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli laite taitaa olla sisäisesti varustettu WD Live TV hiluilla koska pleikkarin media server sen sellaiseksi tunnistaa. Sillä sitä ei tosin voi käyttää. Ongelmana sopivan ohjelman löytäminen pc:lle.

    Eli latailin TVersityn ja kyllähän se mediaserveriksi sen tunnistaa telkkarin päässä ja löydän sieltä f-aseman minkä jakoon laitoin mutta ne pari ongelmaa:

    -ensimmäiset 20 kansiota vain löytyvät, missä loput? Sama ongelma kuvat yms kansioissa, kaikkia ei löydy.

    -tekstiä ei näy (edit. srt vissiin toimii vain?)

    Eli missä vika? Ne mitä löytyy kyllä notkeasti n-mallin wlanin yli tulevat. Ja onko muita vaihtoehtoisia ohjelmia. En löydä soittimen mukana tullutta levyä, jos sitä olikaan. Laitoin lg:lle s-postia mutta ei sieltä kukaan viikonloppuna kuitenkaan vastaile.

    edit. kokeilin tässä TVMOBILIa ja näkyy kaikki paitsi tekstit, miksei????
     
    Viimeksi muokattu: 26.02.2011
  2.  
  3. jjabi

    jjabi Regular member

    Liittynyt:
    25.09.2010
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Itsellä suht uusi LG telkku, ja mukana tuli Nero Media Home 4 ja täytyy sanoa että pelittää pirun hyvin.. Asensin sen koneeseen ja laite oli käyttövalmis, verkkokaapeli telkkuun kiinni ja se oli siinä. Muista että kun valitset sen oma media sieltä telkusta, niin jos haluat elokuvan tai videon katsoa niin valitset siitä Video, ja sitten nero media home sever yms. ESim videot ei näy jos olet valinnut kuvat siitä omasta mediasta. Kuvakin näyttää paljon paremmalta jotenkin... Suosittelen lataamaan tai ostamaan tuon nero media home 4, sillä toistuu tekstitykset helposti jos vain elokuva ja tekstit ovat saman nimiset ja samassa kansiossa, kuitenkin kannattaa laittaa jokainen elokuva erikseen eri kansioon ettei telkku mee sekaisin tekstitysten paljoudesta. edit. Koita tekstityksiä sillee että luot kansion, laitat sinne tekstitys tiedoston ja elokuvan, samalla nimellä kumpainenkin , stten kaukosäätimestä quick menu ja videon toisto, siitä voi sitten valita tekstitysraidan ja muokata tekstien kokoa ja viiveitä. JOs ei toimi niin koita nero media homea :) edit2: kirjoitettu nokia 5230 älkää kirjoitusitus virheitä ihmetelkö....
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2011
  4. tonttila

    tonttila Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2007
    Viestejä:
    248
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Lupasivat lähettää lg:ltä sen neron. Kokeillaan sillä. Edellä mainituilla ohjelmilla ei tekstejä. PlayStationMediaserverin kautta kyllä toimivat mutta kuvanlaatu kärsii kiitos vanhan pc:ni..

    Ihmettelen vain että ko. soitin toistaa 1080p mkv:t mukisematta mutta youtubesta kuvanlaatua saa hakea. Tv:nä lg:n 60pk250n. Onneksi äänet kuuluvat huomattavan paljon laadukkaammin kuin pleikkarin tuubin kautta jossa kuvan laatu todella luokaton. Ei paljon volumea viitsi laittaa. Kätevä laite kun tulee otettua muutama olut eikä viitsi koneella istua makuuhuoneessa.
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2011
  5. jjabi

    jjabi Regular member

    Liittynyt:
    25.09.2010
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    On kyllä kätevä laite. Ainut vaan että nuo tv:t ei mkv tiedostoista sitä DTS ääniraitaa saa tlistettua niin pitää olla ac3 eli pitää convertoida tai ladata oikeassa äänimuodossa. Oikeastaan mitään muuta miinusta en keksi paitsi joskus riippuen modeemista ja yhteyden nopeudesta ei saa tv yhteyttä tuohon neroon..
     
  6. tonttila

    tonttila Regular member

    Liittynyt:
    22.12.2007
    Viestejä:
    248
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Latasin trial version alkuperäistä odotellessa. Siis perhana. Yleensä raskaana tunnettu nero toimii hyvin. Minulla toistuu jopa hd materiaali nykimättä langattoman verkon yli ja tekstit toimivat. Ei muilla ohjelmilla tai pleikkarilla toimi yhtä hyvin kuin lg:llä. Liekö syynä hd materiaalin kohdalla että lg osaa toista suoraa matroskaa eikä tarvitse käyttää kone tehoja muxaamiseen kun koneeni on 3.4 ghz P4 joka ei jaksa muuten jaksa pyörittää omalla ruudulla hd materiaalia.

    EDIT: Miksi helvetti sen neron pitää koko ajan päivittää sitä kirjastoa automaattisesti? Olen jakanut yhden 500 gigan aseman ja auta kun teen jotain muutoksia sinne niin nero käyttää kaikki resurssit kirjaston päivittämiseen. Ja kestää.
     
    Viimeksi muokattu: 20.03.2011
  7. jjabi

    jjabi Regular member

    Liittynyt:
    25.09.2010
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mulla ei tuota kirjaston päivitystä tapahdu, mutta ilmennyt semmosta ongelmaa, että näkyy vain yksi sivullinen noita elokuvia, kun olen jakanut K15 ja ylöspäin, ja lapsille tarkoitetut leffat omiin kansioihin. K15 kansion leffat näkyy vain noin 20, ja sitten kun yritän lisätä muita, ei niitä sinne tule. Jos poistan, kyllä lähtevät mutta lisätyksi ei saa :eek: Ei myöskään muistaakseni lasten elokuvien puolelle mee enää leffoja. Vaikka monta leffaa poistin kun ajattelin että onko jokum muisti rajoitus niin ei auta. Kumma juttu. Joskus myös tekstitykset on jäänyt toistumatta kun joihinkin elokuviin ei niitä saanut vaikka mitä yritti, ei vain yksinkertaisesti näkynyt siinä valikossa...
     

Jaa tämä sivu