1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

WMV muokkausohjelma

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi MJH 08.01.2011.

  1. MJH

    MJH Regular member

    Liittynyt:
    09.08.2003
    Viestejä:
    180
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Olen käyttänyt VirtualDubia AVIen muokkaamiseen (otan videonauhalta siirretyistä videoista alun ja polun pois). Se ei koodaa videota uudestaan ja täten sen laatu ei huonone. Kokeilin eri tiedostotyypeillä ja huomasin, että WMV muotoon kaapattu video on huomattavasti parempaa. Nyt hakusessa olisi (ilmainen) ohjelma, joka pystyy tuohon samaan WMV tiedostojen kanssa. Googlettamalla löysin kyllä paljon ohjelmia, mutta kaikki on maksullisia. Ohjelma olisi hyvä olla maksuton, koska sen tarve on tilapäistä.
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,088
    Kiitokset:
    1,203
    Pisteet:
    243
    Windows XP:ssä ja Vistassa olevalla Windows Movie Maker'illa tuo onnistuu ilmaiseksi. Windows 7:ään taas voi ladata ilmaisen Windows Liven elokuvatyökalun, ellei sitä ole valmiina. Tuo uusi Live elokuvatyökalu toimii myös Vistassa.
     
  4. MJH

    MJH Regular member

    Liittynyt:
    09.08.2003
    Viestejä:
    180
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Tiedän, että onnistuu Movie Makerilla/Liven elokuvatyökalulla. Minulla on koneessa molemmat, käyttöjärjestelmä Win7. Mutta tarkoituksena olisi että voisin leikata alun ja lopun pois ilman, että videon laatua huononnetaan. Siis ettei sitä koodattaisi ollenkkaan uudelleen, vaan "kopioitaisiin" suoraan uuteen tiedostoon. Aivan kuten tuo VirtualDub tekee "Direct Stream Copy" -asetuksella.
     

Jaa tämä sivu