1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Euroline tsb 3300

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi juso700 02.06.2004.

  1. juso700

    juso700 Member

    Liittynyt:
    02.06.2004
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Oisko kellään tietoa tommosen purkin ohjelma päivityksistä, elikkä mistä sivuilta lähtis hakee update ohjelmaa.
    Ongelmana nämä digitekstitykset(ylen).
     
  2.  
  3. JTK

    JTK Member

    Liittynyt:
    25.11.2001
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Digita Oy:llä on päivityslaiteidensa ohjelmissa ongelmia (Digita ei tee itse ohjelmapäivitysohjelmaa jotenka eivät tiedä sitä koska tulee valmistakaan). Tämä estää laitteiden päivittämisen tällä hetkellä. Itse ohjelmisto on läpäissyt testin. Kunhan vaan Digita saa ohjelmistonsa kuntoon niin tuo päivitys tulee ihan digitan lähetyksiä pitkin. Tuo päivitys korjaa muummuassa tuon YLE:n tekstitysongelman.Kaveri oli saanut jostain jotenkin tuon päivityksen ja kehui tuolla YLE:n tekstien toimivan. Itsekin sain tuolaisen boksin tällä uudella päivitetyllä ohjelmalla, tosin en pääse sitä testaamaan kun asun kaapelin päässä, mutta kunhan pääsen kesälaitumille niin sitten tuon itsekkin tiedän.

    Digita voisi kyllä tiedottaa paremmin näistä ohjelmapäivitysasioista, ketkä valmistajat hakeneet, onko läpäisseet testin vai onko vika Digitan päässä, kun ei päivityssivut yksinkertaisesti toimi.


    Edit: Tuo päivitys täytyi suorittaa PC:n kautta rs232 > scart piuhalla, rs232 liitintä ei löydy digiboxista mutta toinen scart hoiti saman homman. Piuhan kytkennöistä ei tietoa. Jos jollain on tietoa näistä kytkennöistä?, niin kertokoon ihmeessä tässä tredissä. Hommeli kiinostaa.

    Edit2: Jos ei jaksa odotella digitan "ilmojenhalkipäivitystä" niin eiköhänn tuon saa maahanutojaltakin joka on Dangaard.

    Offia: Nyt on hommattu kaapeliverkkoonkin laadukas halpisboksi Humax 1201C hintaa oli HTV:n ja Stockan myymälöissä 169 €, toimii tällä uudella softalla loistavasti, suosittelen. Pitää alkaa tutkimaan ensiviikolla näita "mustana näkyviä" josko niihinkin sais hiukan eloa.
     
    Viimeksi muokattu: 10.06.2004
  4. JTK

    JTK Member

    Liittynyt:
    25.11.2001
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Nonis, testattu on. Kerimäen asemalta eivät viellä (vasta syyskuussa kolmonen) lähettäneet edes kolmosta, mutta YLE:n tavaraa tuli tuutin täydeltä ja loistavasti toimi laite ja myös tekstit. Kuva oli täydellinen ikivanhalla logper. antennilla, aikaisemmin katselukelvotonta kohinaista sontaa. Hinta nolla euroo ja boksi tekee sen mitä lupaa, ei voi olla kun tyytyväinen. Niin tosiaan tämä tällä uudella päivityksellä.
    Nyt pitääkin alkaa kattelee kaapeliversioita himaan, Humax 1201C mielessä, toivottavasti ovat yhtä ongelmattomia. Voi voi, kun tulisi halpisversioita ilman kovoa PC "ulostuksella :)" kun tässä kompuutterissa on jo näitä kovoja valmiina , vai onko tuo yleensä mahdollista / vai yrittävätkö kääriä alkuunsa tuolla puutteella kovoistaan ekstrahintaa eli rahastusta ?
     
  5. JTK

    JTK Member

    Liittynyt:
    25.11.2001
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Saivat jo nyt mukaan Kaupalliset tuohon testilähetykseen, eli: Joutseno, Kerimäki, Kruunupyy, Mikkeli, Pernaja ja Pihtipudas alkaa tästä päivästä 9.6.2004 alkaen lähettää MTV3, MTV3+, Nelonen, Nelonen+ ja SubTV.
    Testilähetysvaiheessa "saattaa" esiintyä häiriöitä lähetyksessä (testilähetys). Lisää, Digita / Press / Ajankohtaista.
     
    Viimeksi muokattu: 09.06.2004

Jaa tämä sivu