1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

c1501 dvb-c pci + conax + mtv3 kanavapaketti + ragea

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi runtu 11.06.2010.

  1. runtu

    runtu Member

    Liittynyt:
    06.02.2010
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    no heipä.

    mie oon nyt kovasti yrittänyt saada näkymään tuota maikkarin pakettia soneran kaapelissa yhdistelmällä Technotrend C1501 DVB-C PCI + Budget CI + Conax.

    DVBViewer on ostettu, ja kaikki 92 kanavaa löytyy kanavalistasta pienen skannailun jälkeen, mukaanlukien nuo mtv3 maksukorttikanavat. (toki salaamattomat kanavat näkyykin ihan hienosti, ylen tekstitkin)

    Pari viikkoa on nyt tässä katseltu ja ihmetelty että mikä hadu ja newcs ja yankse ja softcsa ja plugineita ja mdplugineita, voisiko joku vääntää siitä ratakiskosta että mihinkä näitä kaikkia tarvitaan, ja mitä minä itse tulen tarvitsemaan notta näkyisi vaikka vormulat ja semmoset mistä on maksettukin.

    Pahoittelut uudesta threadista, tuonne http://keskustelu.afterdawn.com/t.cfm/f-194/kortinlukija_pc_n_tv_korttiin_ja_softa-802785/ ei pystynyt vastaamaan.
     
  2.  
  3. jisola

    jisola Member

    Liittynyt:
    26.05.2007
    Viestejä:
    45
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    DVBVieweriä kun asennat, niin valitset et haluat ladata lisätavaraa, siellä listassa on tuki technotrendin kaukosäätimelle ja CI:lle (samassa plugarissa) jonka ruksit ja asennat loppuun. Maksukanavien PITÄISI nyt toimia. Nuo muut luettelemas plugarit tarttee vaan jos meinaa käyttää perus älykortin lukijaa salauksen purkuun, mutta niitä ei pidä nyt tähän soppaan sotkea kun sinulla on oikea CI ja Conax moduli.
     
  4. runtu

    runtu Member

    Liittynyt:
    06.02.2010
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Juurikin näin on tuo DVBViewer asennettukin nyt; ilman mitään muita plugineja paitsi ttremote1.1.1.zip ja ttBdaDrvApi_Dll.zip asenneltu DVBViewerin asennuksen yhteydessä.

    .. ja nyt tuo sitten toimiikin vaikka koskaan ennen se ei toiminut :D Case closed.
     
  5. runtu

    runtu Member

    Liittynyt:
    06.02.2010
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Niinhän siinä kävi, että yks kaks yllättäen alkoi dvbviewerissä kuva leegoilla ja äänet paukkua. (Jos se dvbviewerin alapalkissa oleva luku tarkoittaa signaalin vahvuutta, niin tavallisilla kanavilla 32%, ja jumppakanavilla vaihteli väliä 18-25%)

    Kuukauteen ei saanut sitä kunnolla toimimaan, niin tänään päätin asennella win7x64 uudelleen ihan vaan siinä toivossa että mitään turhia tauhkoja ei koneella ole.

    Vaan nyt ei DVBViewer löydä yhtään kanavaa, sekä skannatessa se jumittelee melko huolella (ohjelma lakkaa vastaamasta useaan otteeseen)

    Kortti on asenneltu oikein, laitehallinta näyttää TT-budget C-1501 (BDA) ja ajuriversiota 5.0.0.19. DVBViewerin versio on 4.2.1.0.

    On kokeiltu kahta erilaista antennivahvistina (+20dB), vaikkakin nuo taitaa olla enempi antenniverkkoja varten. On kokeiltu myös ilman kaapelinjakajaa mikä lie tuo on, elikkä seinästä piuha suoraan digikorttiin.

    Hajoileekohan tuollaiset kortit noin vaan itekseen vai oiskohan naapurit tehneet kaapeliverkon asennustöitä.. Samasta reiästä tulee kaapelimodeemille dataa ja hyvin tuleekin.

    Korttia huoltoon vai mitähän?
     

Jaa tämä sivu