1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TechnoTrend Premium + suomitekstit

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi kartturi 10.05.2004.

  1. kartturi

    kartturi Member

    Liittynyt:
    07.05.2004
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onkohan kukaan saanut suomitekstejä pelaamaan TT:n premium kortilla. Ko. katselusoftassa, kun ei pääse edes valitsemaan teksteihin / kieleen liittyvä valintoja vai tehdäänkös ne taas kryptisesti jossain ini fileessä? (Siis kortin omassa katselusoftassa) http://www.technotrend.de/new/217/Premium_217.zip



    Voiskos joku jeesata.

    Entä MyTheatre softa? Miten epg:n saa toimimaan ja onkos suomitekstejä mahdollista saada tv1 ja 2 kanavilla?
     
    Viimeksi muokattu: 10.05.2004
  2.  
  3. josk

    josk Member

    Liittynyt:
    08.11.2002
    Viestejä:
    63
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    DVB-t -korteilla on keskusteluista päätellen jengi saannut näkyviin tekstityksen, jossa tekstin reunoissa näkyy vielä epätasaisuutta ja teksti tulee pari sekuntia myöhässä. Itselläni DVB-c -kortti HTV:n verkossa ja välillä on tekstitys välähtänyt ja silloinkin se on ollut myöhässä. Yleisesti ei näy mitään tekstitystä prkle!!!

    MyTheatre ei taida tekstitykseen tuoda mitään apuja. Enemmän odottelen ProgDVB:n uutta versiota, missä tulee DVB-subtitles tuki. Nykyinen beta jo toimii useilla korteilla paitsi tietysti näillä "skystar1"-korteilla. Mutta ohjelman tekijä on kuulemma nyt Suomessa käymässä ja yrittää samalla saada sen toimimaan technotrendin kortilla. ProgDVB:ssä kuulemma onnistuu myös tekstityksen tallennus, mutta se käyttää jotain omaa formaattia, eikä sitä ole toistaiseksi mahdollista kääntää johonkin toiseen muotoon.

    http://www.progdvb.com/download.htm

    Olen myös huomannut, että teletextit toimivat joskus ylellä kun tulee ruotsinkielisiä ohjelmia. Ei auta kuin odottaa tai sitten asentaa LinuxVDR.
     

Jaa tämä sivu