1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

dvd-soittimen osto,osa 2

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Pilatus 25.04.2004.

  1. Pilatus

    Pilatus Member

    Liittynyt:
    20.02.2004
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Niin...elikkäs minä tuossa lueskelin noita osto keskusteluja,mutta kun olen näissä asioissa niin keskonen,niin jäi epäselväksi että kun minulla on hylly täynnä Divx leffoja,eli niinku tiedätte ne toimii koneella toistettaessa,mutta:voiko niitä katsoa jollakin dvd-soittimella kans?Ku tuossa yhdessä aiheessa oli paljon juttua just kyseisestä divx leffojen katselusta?
    Varmaan se ei ole mahdollista että lataa leffoihin tekstityksiä?
    entä miten on,kun ostan dvd-soittimen,niin kannattaisiko ostaa kerralla tallentava,ja heittää videot anopille,vai tyytyisikö vielä pelkästään perus soittimeen?
    Mikä olisi hyvä merkki hinta/laatusuhteeltaan tavan soittimelle,ja sit sama homma tallentavalle soittimelle?
    Saa hymyillä vaan siellä rauhassa,tunnustan tyhmyyteni...:)
     
  2.  
  3. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Juu kyllä osa noista tukee divx ja xvid tiedostoja(esim yamada 6000 ja 6600), pienempi osa tukee vielä irtotekstejäkin noissa.
     
  4. gain

    gain Active member

    Liittynyt:
    10.08.2003
    Viestejä:
    1,005
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Kyllä voit katsella divx-leffoja dvd-soittimella, jossa on divx-tuki. Eli ei tarvitse kuin polttaa avi:t ihan tavallisesti datamuotoon. Näitä soittimia, jotka toistavat divx:llä ja xvid:llä pakattuja avi-pätkiä on runsaasti tarjolla. Löydät niitä varmasti, kun haeskelet vanhoja viestejä. Mutta esimerkiksi Yamada DVX-6000 tai Yamada DVX-6600 soitin, United Dvx4066 divx-soitin, Elta jne... Joihinkin soittimiin on saatavilla myös tekstitystuki. Esimerkiksi Yamadaan eli poltat myös tekstitys-tiedoston mukaan levylle.

    Mielestäni tallentavan dvd-soittimen hankintaan vaikuttaa niin monet tekijät. Jos esimerkiksi haluaa vain nauhoittaa lauantaisin Bumtsibumin tms. ja sen jälkeen poistaa sen, niin tuskin tarvitsee tallentavaa dvd-soitinta. Mutta jos haluaa vaikka säästää leffoja ym., niin miksipäs ei. Toisaalta pelkkä lisäkortin hankkiminen tietokoneeseen ja sitä kautta tv:n yhdistäminen tietokoneeseen on huomattavasti halvempi ratkaisu. Tallentavien dvd-soittimien hinnat ovat vielä suhteellisen korkeita. Lisää soittimien hinnoista ym. löydät kyllä vanhoista viesteistä.
     
    Viimeksi muokattu: 25.04.2004

Jaa tämä sivu