*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet
Viestiketjuun kuuluvat käyttäjäkommentit liittyvät tähän uutiseen:

Symbian^4 tulee rikkomaan sovellusten yhteensopivuuden

uutinen julkaistu:

Vuosien 2010 ja 2011 vaihteessa odotettavissa oleva Symbian^4-käyttöjärjestelmä tulee rikkomaan takaisinpäin yhteensopivuuden Symbianille kehitetyissä sovelluksissa. Asiasta kertoo TamsS60-blogi perustaen tietonsa Symbian Foundationin edustajan David Woodin haastatteluun. David Wood työskentelee säätiössä tittelillä "Catalyst and Futurist". Woodin mukaan Symbian^3 tulee olemaan viimeinen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
keke Tuntematon käyttäjä
Itselläni ainakin oli 5800:ssa QT-kirjasto ladattuna..
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Ei taida Nokia tosiaan Symbianista luopua, eikä myöskään tuo rinnalle Linux -pohjaista puhelinmallistoa. Näin mä luulen.
#3
Jotenkin pöljän tuntuinen tuo nimeämiskäytäntö. Olisivat nimenneet sen uuden mahtavan Qt-pohjaisen järjestelmän aikanaan nimellä Symbian^2. Olisi ollut markkinoinnin kannalta taatusti parempi lanseerata uusi nimeämiskäytäntö uuden käyttöliittymän mukana. Olisi yhtä aikaa karistettu jaloista paskat ja vanha nimi :-)

Lienee paniikki päällä lyhyen tähtäimen myynnistä, kun ei malteta odottaa merkittävää muutosta itse järjestelmään. Menee vähän hukkaan, kun itse tuote ei muutu mihinkään.
#4
jackoff Tuntematon käyttäjä
No onnea matkaan tämän käyttöliittymäuudistuksen kans. Olis vain saanu tulla paljon aikasemmin.

Sillä aikaa iPhonen ja android pohjaset älypuhelimet jatkavat rellestystä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.