*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Työpöytä ei käynnisty, windows 7

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Asennuksen jälkeen seiska(RC) toimi moitteettomasti jonkin aikaa, mutta ongelmat alkoivat parin viikon käytön jälkeen. Sisäänkirjautumisruutu ilmestyi normaalisti mutta sisäänkirjauksen jälkeen näkyi vain musta ruutu. sain työpöydän käynnistettyä tehtävienhallinnan kautta suorittamalla explorer.exe:n. eilen tehtävienhallinnan ikkunasta katosi "yläreuna" eli se missä on, pienennä, suurenna ja sulje painikkeet sekä tiedosto, asetukset ym painikkeet. tästä johtuen en saa enää auki sitä suorita ohjelma-ruutua, joten en voi tällähetkellä käyttää seiskaa mitenkään. Rasittava ongelma. Löytyisikö vinkkejä?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Tehtvienhallintaan ohjeita tässä. Muuhun, itse kokeilisin palauttaa tilanteen pisteeseen, jossa ongelmia ei ollut. Sitten jos ne jatkuu, niin haitakkeiden kartoitusta...

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.