1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DivXG400 ei toimi

Viestiketju Digivideo-ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi dovien 06.03.2009.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. dovien

    dovien Regular member

    Liittynyt:
    21.02.2006
    Viestejä:
    114
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Olen useita vuosia käyttänyt tekstitys ohjelmana DivXG400:sta. Käytin tässä välillä kuitenkin vain ainoastaan media player classicin antamia tekstityksiä ja laitoin DivX400 pois päältä (valitsin, ettei lataa koskaan kyseistä ohjelmaa kun avaa videon). Kun yritin laittaa sen takaisin päälle valitsemalla Configure DivX400 antaa ilmoituksen: "Virhe ladattaessa: DivXG400.ax Määritettyä osaa ei löydy"

    Koneelle on asennettu Haali media splitter, K-lite codec pack ja AAC-kodekki. Mistään niistä ei saa kuitenkaan tekstejä säädettyä yhtä hyvin kuin DivX400:ssa. Ffdshow:lla saa valittua ajastukset kohdalleen mutta tekstejä ei saa tarpeeksi alas vaan jäävät kuvan päälle. Media player classicilla saa tekstit oikeaan paikkaan, mutta ei pysty ajastamaan tekstejä.

    Olen yrittänyt asentaa DivX400 useita kertoja uudestaan muttei auta (antaa ilmoituksen, että asentuu oikein, mutta tulee aina sama virhe ilmoitus). Miten saisin kyseisen ohjelman taas toimimaan tai olisiko mitään hyvää ohjelmaa jolla saisi leffan katselun aikana ajastettua tekstejä ja näyttäisi tekstit tarpeeksi alhaalla?
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu