1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Virtual CloneDrive tai muu virtuaali-CD/DVD-asema mounttaamaan VIDEO_TS-hakemisto koneelta

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi PatrickL 11.01.2009.

  1. PatrickL

    PatrickL Guest

    Minulla on käytössä SlySoftin ilmainen Virtual CloneDrive, joka toistaa ongelmitta iso- ym. yleisimmät levyimaget, mutta sillä ei onnistu kiintolevylle tallennetun VIDEO_TS-hakemiston mounttaus.

    Osaako joku virtuaali-CD/DVD-asemia luova ohjelma mountata myös PC:llä olevat ripatut hakemistot jossa levyn nimikekansion alla nuo AUDIO_TS ja VIDEO_TS-kansiot jossa ne VOB-, BUP- ja IFO-tiedostot? En viitsisi muuttaa niitä iso- ym. levyimageiksi, jos saisi toimimaan muutenkin. Saahan halutun tiedoston auki vaikka Classic Media Playerilla avaamalla tiedoston, mutta silloin subtitle ym. tiedostoja ei saa auki. Tai onko tähän eli VIDEO_TS kansioon ripattujen DVD-levyjen katseluun joku muu keino kuin virtuaali-DVD-asema?

    Mikä muuten on paras ja monipuolisin virtuaali-CD/DVD-asemaohjelma tällä hetkellä? Entä toisto-ohjelma DVD-levyjen, imagejen, tietokonerippien katseluun, jonka teen tällä hetkellä siis Classic Media Playerilla FFDShow:n koodekeilla?
     
  2.  
  3. MrDumDum

    MrDumDum Member

    Liittynyt:
    11.09.2008
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itse hoidan nuo tiedostot AVS DVD Playerillä. Luulisin että aikalailla monet DVD playerit toistaa myös kansioista suoraan näitä leffoja. Siinähän pitää vain se tiedostojen kohde kertoa mistä se playeri alkaa lukemaan niitä tiedostoja.
     

Jaa tämä sivu