1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tv ja digiboksi auki samaan aikaan + kauko-oh. pistorasia

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi Neon89 11.12.2008.

  1. Neon89

    Neon89 Member

    Liittynyt:
    12.10.2006
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ensinnäkin kysyn, pystyyko all in one energy saver kaukosäädin ja pistorasia yhdistelmä (myydään yhdessä) niin tekemään niin, että erillisestä napista saadaan pistorasiaan virta päälle/pois ja toisella napilla digiboksin SEKÄ TV:N virta päälle SAMAAN AIKAAN! Vai onko kyseisen paketin kaukosäädin mallia laite kerrallaan?

    Jos ei ole niin ilmeisesti sitten kameleon 5 pystyy sammuttamaan/laittamaan päälle digiboksin ja tv:n samaan aikaan, eli kaukosäätimelle pystyy ohjelmoimaan yhden napin taakse kaksi toimintoa? Ja valo-ohjaus, joka toimii erillisellä napilla? Onko kenelläkään tietoa mistä one for all valo-ohjainta voi ostaa erikseen kun mistään en löydä? :)

    Ja löytyykö miltään muilta valmistajilta että yhden napin takaa voidaan samaa aikaa sammuttaa/päälle laittaa kaksi laitetta ja toisella napilla ohjata kauko-oh.pistorasiaa?
     
    Viimeksi muokattu: 11.12.2008
  2.  
  3. pentsu

    pentsu Active member

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    1,388
    Kiitokset:
    24
    Pisteet:
    68
    mm. Logitech :n kaukosäätimet ovat sellaisia. Ohjelmointi pc:llä sellaiseksi kuin haluat. Tossa pistorasiajutussa ei kyllä mun mielestä ole mitään järkeä! Tarvitset kuitenkin erilliset kaukosäätimet boxille ja töllölle.
     

Jaa tämä sivu