1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

MDS ja MDF tiedoston poltto käynnistyvälle levylle

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi RBrandt 10.11.2008.

  1. RBrandt

    RBrandt Member

    Liittynyt:
    30.03.2008
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Elikkä koneellani on kaksi tiedostoa eräästä pelistä, toinen on .mdf ja toinen .mds. No ensimmäiseksi kysyisin erästä asiaa. Olen Daemon Tools ohjelmalla käyttänyt image-tiedostoa .mds kaikissa tarpeissa ja se on toiminut, tämä .mds tiedosto on kuitenkin vain 36 kt kokoinen ja tämä .mdf tiedosto jolle minulla ei ole edes ollut käyttöä on 4 118 112 kt kokoinen. Onko näillä joku yhteissopiva vaikutus vai miksi tämä "käyttämätön" tiedosto vie näin paljon tilaa?

    Sitten seuraavana pitäisi polttaa DVD levylle tämä peli image-tiedostona, pitääkö ottaa molemmat tiedostot levylle mukaan vai? Ja sitten neuvoja tähän levynpoltto vaiheeseen. Koneeltani löytyy Sonic ja Nero 8, mutta niin paljon ominaisuuksia löytyy joista en tiedä juurikaan mitään. Ja onko mahdollista saada nämä image tiedostot itsestään käynnistyviksi tiedostoiksi, koska toisella koneella, jolle asennan tämän pelin, ei löydy Daemon Toolsia tai muuta image -ohjelmaa. Saako nämä imaget toimiviksi .exe tiedostoiksi mitenkään?

    Toivottavasti ymmärsitte yhtään.
     
  2.  
  3. Dreamlore

    Dreamlore Regular member

    Liittynyt:
    02.09.2007
    Viestejä:
    1,381
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Se "käyttämätön" tiedosto on juuri se image josta kaikki data puretaan. Tuo pienempi on ikäänkuin linkki siihen varsinaiseen tiedostoon.
    Poltto-ohjelmissa löytyy aina jonkun namiskan takaa "Polta imagena / levykuvana", jonka kautta tuon saa poltettua. Exeksi noita ei ole tarvis, eikä edes mahdollistakaan, muuttaa.
     
  4. karhi

    karhi Regular member

    Liittynyt:
    19.12.2006
    Viestejä:
    3,564
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Hommaa alcohol 120% tai magiciso, molemmat polttaa ko. imagen.
     

Jaa tämä sivu