*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

nettiliittymä luottotiedottomalle

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
jep, otsikko kertookin kaiken. Kaverille pitäis netti saada, mutta kukaan ei halua ottaa liittymää omiin nimiinsä. Onko olemassa mitään prepaid- liittymiä tai muuta keinoa?

AMD athlon 7850 DUALCORE 8.0GB RAM ATI RADEON HD 4850
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Luultavasti tänäpäivänä operaattorin on liittymä toimitettava mutta takuumaksun se luultavasti voi vaatia asiakkaalta jolla ei ole luottotiedot kunnossa. Sama tilanne taitaa olla kännykkä ja lankaliittymissä. Onko paikalliselta operaattorilta kysytty asiaa?

--afterwin-- ihmettelee afterdawnin hiekkalaatikko meininkiä -- tämä on meidän oma hiekkalaatikko jossa on vain ja ainoastaan yksi oikea mielipide ja jonne ei muita mielipiteitä ja näkemyksiä mahdu --
#3
Soneralla on tapana ottaa 100€ etumaksua. Se ei siis ole oikeastaan takuumaksu, koska maksat seuraavan kerran kunhan 100€ on käytetty. Näin minä ainakin toimin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.