1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

AC3Filter v0,70b

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi Jeppe. 05.02.2004.

  1. Jeppe.

    Jeppe. Guest

    Korjasi ongelmani kun äänet jäivät kuvasta jälkeen.Mutta nyt saa vääntää kaikista mahdollisista asetuksista volumet täysille ett kuuluu mitään. Oisko tähän mitään simppeliä korjausta??
     
  2.  
  3. Jehuu_za

    Jehuu_za Guest

    Ootko siis sieltä acfilterin asetuksistaki laittanu gainia ja poweria?
     
  4. Jeppe.

    Jeppe. Guest

    Joo. toi sen ratkaisi.En tullu huomanneeks noita asetuksia.kiitoksia.
     
  5. Pygm1

    Pygm1 Member

    Liittynyt:
    22.02.2004
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Asensin eilen AC3Filterin ja se toimi kunnolla. Tänään käynnistäessäni koneen uudelleen AC3Filter ei enää toiminut, eikä sen uudelleen asentaminen auttanut. Aiemmin AC3Filter näkyi Windows Media Playerin valikossa, jossa näkyy käytettävät codecit, mutta nyt sitä ei ole siellä. Sama ongelma on myös muissa soittimissa kuin Media Playerissa. Mikä avuksi?
     
  6. bilis

    bilis Member

    Liittynyt:
    28.12.2002
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Asensin otsikossa olevan filtterin, ja kaikki toimii oikein kivasti kun käyttää WindowsMediaPlayeria, mutta jos laittaa jonkun muun (esim. winamp, powerdvd, crystalplayer), niin kuuluu vaan jotain helvetillistä surinaa kaiuttimista. PC (sb51) on kytketty coaxiaalilla Philipsin vahvistimeen, ja ac3filterin pitäisi olla defaulttina. Ainakin toi Media Playeri sitä käyttää, miksi ei muut käytä sitä samanlailla?
     
    Viimeksi muokattu: 26.02.2004
  7. Jeppe.

    Jeppe. Guest

    Ainenkin bsplayerin asetuksista voi erikseen muuttaa ac3:sen defaultiksi. Huomasin myös eilen kattellessa leffaa rupesivat tekstitykset sekoilemaan niin vaihdoin leffatiedoston ja tekstitys tiedoston nimet samanlaisiksi.Esim: Leffan nimi.cd1 ja Leffan nimi cd1.sub . Silloin katosi toimivasta leffasta ääni ja muuttui surinaksi. vaihdoin nimen takaisin kaikilla mausteilla mitä siihen kuului eli esim: xvid.Ja leffa taasen toimi.Ihmettelen jos toi on surinan syy?mutta muuta säätöä en ollu tehnyt välissä.
     

Jaa tämä sivu