1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DVD asema reistailee - tahatonta alustusta - rekisteri-editorilla sähläämistä - iso hätä

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Draukkis 05.09.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. Draukkis

    Draukkis Member

    Liittynyt:
    23.07.2008
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kone:

    DVD-asema: Samsung DVD+-RW Dual Layer LS
    Prossu: Intel Core 2 Duo E8400
    Emo: Asus P5Q Pro
    Kovo: Western Digital 640GB
    Käyttöjärjestelmä: Windows Vista home premium 34bit
    Muistia 4GB

    Aloin asentaa peliä Heroes of Might and Magic III, mutta COMODO firewall pukkasi sen verran viestiä että päätin keskeyttää asennuksen, laittaa firewallin suojausasetuksia matalammaksi ja käynnistää pelin asennuksen uudestaan. Pelin asennus ei enää käynnistynyt, tehtävienhallinta väitti asennuksen olevan käynnissä mutta asennusikkunaa ei tullut, asema kyllä löysi levyn vielä tässä vaiheessa.

    Turhauduin ja aloin klikkailla nopeasti ja tuli vahingossa klikattua ”alusta levy” tai jotain, otin levyn pois asemasta kesken tämän tahattoman toiminnon, ja laitoin sitten takaisin, ja sen jälkeen asema ei enää tunnistanut kyseistä levyä. Kokeilin toisella pelilevyllä, ei tunnistanut. Palautin järjestelmän, mutta se ei edelleenkään tunnistanut peliä A, pelin B kyllä tunnisti, mutta luku oli älyttömän hidasta.

    Löysin netistä tämän ohjeen: http://www.pchell.com/hardware/cd_drive_error_code_39.shtml
    ja aloin toimia sen mukaisesti, kunnes tulin viimeisten alikansioiden kohdalle rekisterieditorissa enkä löytäny yhtään noista ohjeessa mainituista UpperFilters, LowerFilters, UpperFilters.bak tai LowerFilters.bak kohteessa {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}, avasin sen sijaan kohteen {4D36E965-E327-11CE-BFC1-08002BE10318}, ja poistin UpperFiltersin tai UpperFilters.bak:in, en nyt muista.
    Uudelleen käynnistettäessä tuli –oops- bluescreen, joka vilahtaa ruudussa joka kerta ennen kuin kone käynnistää itsensä taas uudestaan (screenissä on tekstiä jota en siinä sekunnissa ehdi lukea). En pääse Vistan sisäänkirjautumiseen asti, ei auta avata vikasietotilassa eikä viimeisellä toimineella kokoonpanolla, sama bluescreen -> restart toistuu joka kerta. Ohje kehotti laittamaan Vistan asennuslevyn asemaan ja käynnistämään uudestaan, asema ei kuitenkaan edelleen tunnista asennuslevyä / luku on liian hidasta / jokin muu ongelma. DVD-asemassa palaa valo, luukkua aukeaa ja ilmeisesti pyörittää levyä sisällä, mutta pitää outoa ääntä jota ei ennen ole kuulunut.
    Pattitilanne, konetta ei saa auki. Mitään tehtävissä?
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2008
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu