*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Operan sähköposti

#1
Minulla on sähköposti ositteessa
http://signal.zzn.com/email/finnish/, mutta en jaksaisi aina käydä tarkistamassa sitä tuolta osoitteesta. Käsittääkseni voisin käyttää tuota sähköpostiani operassa olevan sähköpostiohjelman avulla. Korjatkaa jos olen väärässä. Koitin käyttää tuota operaa, mutta kun ei vaan toimi. Se vain valittaa, että salasana on väärin, vaikka kyllä se ihan oikein on. Saapuvan postin palvelimeen laitoin tutorialista (http://signal.zzn.com/email/finnish/help/p_help.asp?Company=signal)löytäneeni apop.zzn.com, mutta mitä minun tulisi laittaa tuohon lähtevän postin palvelimeen? Tuolla ohjeissa luki että "Your outgoing (SMTP) mail configuration should be that of your Internet Service Provider". Elikkä pitäisikö minun saada tuo lähtevän postin palvelin isp:ltä?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.2.2004 @ 07:32
▼▼ Tässä viestiketjussa on 0 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.