1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Virtualbox; Windows XP host ja ubuntu 8.04 guest

Viestiketju Linux -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Lifestyle 12.06.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. Lifestyle

    Lifestyle Member

    Liittynyt:
    28.03.2006
    Viestejä:
    16
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Hei

    Onko kukaan törmännyt samaan ongelmaa. Eli käyttis on Windows XP home edition service pack 3:lla varustettuna. Latasin virtualboxin sivuilta VirtualBox-1.6.2-Win_x86. Ja virtuaalikoneen järjestelmäksi on kokeiltu ubuntu 8.04:sta. Kaikki on tehty seuraavan ohjeen mukaan. http://www.psychocats.net/ubuntu/virtualbox ja eikä seuraavakaan ohje ole sen hankalampi? (kunhan edes tuohon asti pääsisi) http://www.linuxhaxor.net/2008/05/05/creating-seamless-virtual-machine-with-virtualbox-16/

    Kaikki menee hyvin siihen asti kunnes asennuksessa edetään vaiheseen tehdään apt asetuksia (selataan asennuspalvelinta). Tässä vaiheessa ubuntusta on 82%:ia asentunut. Homma näyttää päättyvän siihen vaikka antaisi koneen olla päällä vaikka tuomionpäivään asti.

    Ohjeita ja apua löytyy netin syövereistä pilvin pimein ubuntun puolelle windowsin asentamiseen. Joita varmasti tarvitaan, kun on tarkoitus tehdä sama toisin päin ubuntussa. Kunhan nyt tämän sais windowsin puolella ensiksi kuntoon.

    Terveisin

    -M-

    ps. Kaikki kokemukset virtuaalikoneen asentamisesta windowsin puolelle otetaan vastaan. Virtual PC:ssä oli ongelma ettei asennuksen jälkeen ubuntu lähtenyt päivittämään, kun jotain tiedostoja puuttui. Voiko olla, että netistä ladatut iso tiedostot ei ole niitä varmimpia?
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu