1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ubuntu 8.04 - Audion kanssa ongelma

Viestiketju Linux -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi rantom 31.05.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. rantom

    rantom Regular member

    Liittynyt:
    30.07.2006
    Viestejä:
    158
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hei.

    Tässä on nyt jotain pahasti pielessä, en vain tiedä mikä. Eilen (30.05.2008) järjestelmässäni toimi vielä sekä YouTube että Amarok yhtä aikaa mutta nyt ei. Nyt jos käynnistän Amarokissa kappaleen YouTuben ollessa päällä niin Amarok kaatuu. Jos taas laitan YouTuben päälle Amarokin soittaessa kappaletta niin YouTube ei laita ääntä videolle. Selaimena on Opera 9.5 beta 2 ja sama tapahtuu Firefoxilla (versio 3.0 beta 5).

    Audiona toimii HDA Intel (Alsa mixer), Master asetettu vakioksi. Mikä on Ubuntun normaali Realtek-pohjaisilla korteilla? Omassa koneessani Realtekin ei auttanut (kumma kyllä). Realtek ALC883 (OSS Mixer) on siis Realtekin asetukset.

    Arvostan vastauksia ja olisi kiva saada toimimaan sekä YouTube että Amarok yhtä aikaa kun toimi vielä eilen.

    rantom

    EDIT: Tämä tapahtuu myös jos vaihdan soitinta. Eli jos käynnistän mm. Rhythmbox Music Playerin ja sitten Operassa/Firefoxissa YouTuben kautta videon, videosta lähtee äänet pois. Jos taas käynnistän ensin Operassa/Firefoxissa YouTuben kautta videon ja sitten Rhythmbox Music Playerissa kappaleen niin Rhythmbox Music Player jäätyy. Pahimmassa tapauksessa kummatkin jäätyvät.
     
    Viimeksi muokattu: 31.05.2008
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu