1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

race drivers grid

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi datarock 31.05.2008.

  1. datarock

    datarock Member

    Liittynyt:
    31.05.2008
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi
    Onko kenelläkään tullut ongelmaa pelisssä race drivers grid logitech momon kanssa. Itselläni on ongelma Forcen kanssa ei saa täriristyksiä päälle ei millään. Keskustelua löysin tuolta jollakin oli toiminut toi:
    Osaisiko joku neuvoa Suomeksi miten homman saa pelaamaan kyseisessä pelissä. Käyttiksenä on wista 64-bit versio. Toivottavasti ette herjaa kyseistä käyttistä vaan antaisitte vastauskia rehtiin kysymykseen.

    Kiitos kaikille jotka auttavat.
     
  2.  
  3. Tuksu82

    Tuksu82 Active member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    1,485
    Kiitokset:
    19
    Pisteet:
    68
    No tossa sanotaan, että rattia ei pitäisi kiinnittää ennen, kun ohjelmisto on asennettu. Eli poista ratin ohjelmisto ja irroita ratti. Asenna ensin ohjelmisto, joka asennuksen aikana käskee sinua kiinnittämään ratin, siinä vaiheessa ratin voi kiinnittää. Tuon pitäisi korjata ongelma.
     
  4. datarock

    datarock Member

    Liittynyt:
    31.05.2008
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Olen asentanut juuri noin ja silti ei toimi. Kaikissa muissa peleissä kuten dirt, nfs,test driver ratti toimii. Olisko kyseessä jokin muu ongelma pelissä.Samoin olen putsannut kalibroinnit tollaisen ohjeen mukaan :
    Poistin myös rekisteristä kaikki avaimet ja asensin ajurin uudelleen. Laiton ohjeen mukaan usb piuhan kiinni siinä vaiheessa kuin pyydettiin. Laiton forcet päälle 150% ja pelistä kaikki sataa ei toimi silti.
     

Jaa tämä sivu