1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield 5100 PVRc HDMI tallentaa miten sattuu

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Mirsch 23.05.2008.

  1. Mirsch

    Mirsch Member

    Liittynyt:
    17.07.2007
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mikähän avuksi ongelmaan, Topfield tallentaa ohjelmia todella satunnaisesti. EPG:llä tallennetut ohjelmat joko jäävät kokonaan tallentumatta tai sitten ne tallentuvat aivan väärään aikaan, esim. Futuraman tilalla 4 tuntia TV-chattiä. EPG:ssä tilanne näyttää usein olevan kunnossa, eli punainen R on ohjelman päällä, mutta silti ei ohjelma tallennu. Ohjelmistoversiona 3.16.
     
  2.  
  3. ASDASDEVO

    ASDASDEVO Member

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    21
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kokeiles laittaa ajastus manuaalisesti. Mulla kerran sama juttu oli, manuaalisesti tallentelin ja loppujen lopuksi ajoin uuden softan sisälle. Sen jälkeen toimi loistavasti siihen saakka kun hankin uudemman boxin.
     
  4. kettu69

    kettu69 Member

    Liittynyt:
    24.08.2008
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Toinen vaihtoehto mikä kannattaa tehdä on tehdasasetusten palautus. Laite voi olla väärällä aikavyöhykkeellä tai kello muutenvaan keturallaan.
     
  5. hansten

    hansten Member

    Liittynyt:
    18.06.2005
    Viestejä:
    9
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kannattaa varoa päästämästä kovalevyä täyteen, tyhjensi automaattisesti tultuaan täyteen. Sitä ennen juuri samaisia tallennusongelmia ja tyhjiä filuja, sekä kaksoisfileja joissa ei mitään.
     
  6. Ventre

    Ventre Member

    Liittynyt:
    19.09.2008
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mulla on sama Toppari juuri ostettuna käytettynä (3v vanha laite), mutta antenniversiona, ja ongelmana on ollut se, ettei kaikkia ohjelmia ole tullut epg:n kautta kovalevylle automaattisella ajastuksella, vaikka R-kirjain näkyy siellä epg:ssä...
    -Sitten olen huomannut, ettei Topfieldin kotisivulla ole mitään tästä laitteesta, mikä on jo aika vanha (siitäkö moinen johtuu...?) Mistä nyt saa sitten uuden softan, tai sitten, mistä löytää ohjeita ongelmiin, joita saattaa tulla laitteen käytössä? Ja, mistä siis johtuu se, ettei kaikki automaattiset ajastukset epg:ssä tule tallennetuksi? Voiko syy olla sisäantennissa, jolla signaali tulee Toppyyn?
     

Jaa tämä sivu