1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Auttakaa aloittelevaa vaan ei tyhmää ajastajaa

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi gtwr 09.05.2008.

  1. gtwr

    gtwr Member

    Liittynyt:
    09.05.2008
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mulla on siis toi Verkkokaupasta ostettu Procaster XXXX joskus syksyllä ostettu ja maksoi noin 500e tai vähän alle, valitettavasti olen unohtanut mallin :(

    Olen esim. yrittänyt nauhoittaa MTV3 ja Nelonen kanavia yhtäaikaa, ei onnistu. Samoin jos laitan nauhoituksen päälle ex-tempore vaikka MTV3:lle, en pysty katsomaan mitään kanavia.

    Kaverini puhui joskus että on ilmeisesti joku säätö/täppä, joka pitää osata laittaa asentoon OFF, koska muuten boxi aina automaattisesti ottaa molemmat virittimet käyttöönsä tekstityksen takia tallentaessa (vaikka tekstit olisivatkin poltettu kuvaan kiinni).

    1) Mikähän tämän asetuksen nimi mahtaa olla, mistä löytyy?
    2) Tarvitseeko mun kytkeä joku "pieni välikaapeli" boxin taakse vai onkohan siellä jo sellainen, jostai tällasestakin kaverini selitti?
    3) Miten noi kanavaniput oikein menee? Onko jossain saittia, jossa lukisi mitkä kanavat ovat missäkin nipussa esim. Welhon kaapelissa? Ja toisaalta, eikö joka tapauksessa pitäisi nyt ainakin kahta eri kanavaa pystyä katsomaan/nauhoittamaan vaikka ovat kuinka eri nipuissa, kun on kerran 2 viritintä?

    Tänään pitäisi saada paljon kamaa talteen ja kiitollisuus olisi kovin suuri jos joku jeesaisi!
     
  2.  
  3. gtwr

    gtwr Member

    Liittynyt:
    09.05.2008
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Okei, kanavaniput löyty kun soitin welhoon:

    http://dvb.swelcom.fi/cable.php

    DVB-tekstitys on kuulemma se juttu mikä pitää laittaa pois päältä. Eli boxi alkaa sniffailemaan varaten toisen virittimen, vaikka ei DVB-tekstitystä olisikaan kuten ei olekaan ku YLEllä.

    Ja kuulemma se piuha joka pitää potentiaalisesti ite tajuta kiinnittää taakse on ihan koaksiaali-antennipiuha, outoa, onkohan se valmiiksi näis Procastereissa vai pitääkö kotimatkalla käydä ostamassa?
     
  4. arskaxx

    arskaxx Active member

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    1,056
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Boxi käyttäytyy juuri noin, jos sinulla tosiaan on kytkemättä se välijohto sinne boxin taakse. Sillä välijohdolla juuri otetaan se toinenkin viritin käyttöön ;)

    Tekstityksen kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä eli boxi ei varaa sitä toista viritintä tekstityksen käyttöön vaikka se välikaapeli olisi kytkettykin.

    Välikaapeli pitäisi kyllä tulla sen boxin mukana, mutta jos olet sen hukannut, niin hae kaupasta joku lyhyt antennikaapelin pätkä.
     
    Viimeksi muokattu: 09.05.2008
  5. gtwr

    gtwr Member

    Liittynyt:
    09.05.2008
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Okei kiitti, eli siis tunnet Procasterin, se EI OLE valmiina kytkettynä kun laitteen ottaa boxista? Hmm...taitaa mennä kauppareissuksi, mukana tullut piuha on _JOSSAIN_ himassa, varmastikin, hyvin varmassa tallessa...
     
  6. arskaxx

    arskaxx Active member

    Liittynyt:
    14.07.2004
    Viestejä:
    1,056
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    En tunne Procasteria sen paremmin, mutta oire viittaa välikaapelin puutteeseen ja yleensä boxeissa tuota kaapelia ei ole valmiiksi kytketty tehtaalla paitsi Humaxissa, jossa tuo "välikaapeli" on kiinteästi boxin sisällä.
     
  7. gtwr

    gtwr Member

    Liittynyt:
    09.05.2008
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Jees, kiitti paljon.
     

Jaa tämä sivu