1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DigiDigi ruotsissa

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi pekzi 30.04.2008.

  1. pekzi

    pekzi Member

    Liittynyt:
    23.01.2006
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tiedän, että pitäisi kysyä tätä tuolta ruotsin foorumi puolelta, mutta lauseen rakentaminen osoittautui mielenkiintoisaksi... Eli ruotsiin pitäisi lähteä ja sitä rupesin miettimään minkälainen digihässäkkä siellä on. Televisio nyt varmaan toimii, koska se on perus fullhd combo, mutta mites toi Über kallis digiboxi "topfield 5100pvc, ja kallis sen takia että ostin sen 2 vuotta sitten... Jätänkö suosiolla suomeen vai otanko mukaan?

    edit: niin siis boxi on kaapeliverkkoon, enkä tiedä minkälainen verkko siellä on ku asuntoesittelyssä ei lukenu enkä nyt tajunnu kysyä
     
    Viimeksi muokattu: 30.04.2008
  2.  
  3. core2

    core2 Regular member

    Liittynyt:
    30.05.2007
    Viestejä:
    1,116
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Melkeinpä kannattaa antaa toosan olla Suomen puolella, luultavasti se ei toimi, esimerkiksi ComHem verkossa, Gästabud verkossa eikä varmaan monessa muussakaan. Antenni vastaanottimet Ruotsissa ovat yleensä joko FTA tai Boxer:in koneita, samaten on jos itse TV sisältää digi box:in kortin lukijalla on sekin Boxer:in kortti joka toimii, ei muut. Ruotsissa on montaa eri verkkoa, melkein joka kaupungista löytyy omat verkot TV:n katseluun plus puhelin operaattorit siihen lisäksi, joilla omat purkkinsa. Ota ja kysy sieltä mihin aiot lähteä. Laitan linkin Boxerin sivulle voit katsoa mitä ne lähettää siellä.
    http://boxer.se/?page=1
     
  4. pekzi

    pekzi Member

    Liittynyt:
    23.01.2006
    Viestejä:
    28
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Taidanpi sitten tehä näin. Kiitoksia infosta
     

Jaa tämä sivu