*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

FLAC-tiedostojen muuntaminen MP3-muotoon

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Ciao!

Miten muunnan FLAC-tiedostot MP3-muotoon? Ongelman tekee mutkikkaaksi se, kun niiden taajuus on 48000 hz ja 24 bittiä. Jos yritän muuntaa niitä millä tahansa ohjelmalla, niin siitä ei yksinkertaisesti tule mitään. Mikä neuvoksi ja mikä ohjelma pystyy muuntamaan em. tiedostot 44100 hz:iin ja 16 bittiseksi? Tiedosta kiitollinen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22.4.2008 @ 22:30
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Foobar2000:lla muunnoksen pitäisi onnistua. Tarvitset LAME-enkooderin ja täyden asennuksen foobar2000:sta. MP3:ksi muuntaminen onnistuu, kun lisäät kappaleet soittolistalle, valitset haluamasi kappaleet aktiivisiksi ja valitset hiiren oikealta napilta "Convert -> Covert to...". Valitse enkooderiksi LAME ja laita täppä kohtaan "DSP Processing" ja paina "..."-nappia DSP Processing-kohdan vieressä. Valitse nyt "Resampler (PPHS)" aktiiviseksi ja varmista vielä "Configure Selected"-valikon kautta että näytteenottotaajuus on 44100Hz. Klikkaile sitten pari kertaa "OK" ja homman pitäisi olla sitä myöten selvä.

Bittisyvyyttä ei tarvitse sen ihmeemmin muutella erikseen.


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.