1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Hp Pavilion dv9643 system recovery ei onnistu

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi MrHankey1 21.03.2008.

  1. MrHankey1

    MrHankey1 Member

    Liittynyt:
    30.01.2008
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Yritin palauttaa koko koneen tehdasasetuksiin HP:n omalla Recovery Manager-ohjelmalla, mutta se vain buuttaa koneen pari kertaa, käynnistää Vistan normaalisti ja mikään ei muutu. Järjestelmänpalautus dvd:t olen luonut, mutta ohjelma ei tosiaan niitä edes kysele. Yritin myös samaa suoraan bios-ruudussa koneen käynnistyessä eli painamalla f11. Vaikutus oli sama eli kone sen enempiä ilmoittamatta tai kysymättä buuttaa itsensä välittömästi ja thats it, ei muuta. Mitä ihmettä??? Alkuperäinen ongelma on siis Vodafonen express card-modeemin toimintahäiriöt, johon tietoaseman heppu sanoi recoveryn ehkä auttavan. Sekä Elisan että HP:n kanta on että heidän laitteissaan ei ole vikaa. Olisiko apuja, pliis?
     
  2.  
  3. Ezzet

    Ezzet Regular member

    Liittynyt:
    25.02.2005
    Viestejä:
    866
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Oletko jo yrittänyt näillä HP:n ohjeilla? Ovat Vistalle mutta se koneessasi ilmeisesti on? XP:lle on tässä ohjeet.
     
    Viimeksi muokattu: 21.03.2008
  4. MrHankey1

    MrHankey1 Member

    Liittynyt:
    30.01.2008
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos linkeistä! Koitin ohjeiden mukaan mutta tulos oli sama. Käynnistin recoveryn suoraan dvd:ltä jolloin se onnistui. Mutta express-mokkula toimii edelleen yhtä surkeasti, kone saa lähteä hp:lle heti tiistaina. Yksi vika vain listaan lisää... Kiinnostaisi kyllä tietää toimiiko jollain muulla tällaisessa koneessa Elisan mobiililaajakaista vodafonen korttimodeemilla, kun niitä kerran myyvät yhdessä. Myyjä nimittäin muisteli että niissä olisi ollut jotain epäsopivuuksia. Ennen kuin hän kerkesi asiaa enemmän selvittämään päättikin jäädä puolen vuoden lomalle. Hyvää palvelua kerrakseen.
     
  5. Ezzet

    Ezzet Regular member

    Liittynyt:
    25.02.2005
    Viestejä:
    866
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Ennemmin veikkaisin vikaa tuossa Vodafone express card modeemissa. Siinähän on ajurit itsessään valmiina ja niissä voi olla vikaa.
     
  6. MrHankey1

    MrHankey1 Member

    Liittynyt:
    30.01.2008
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos vinkistä, korttia on kokeiltu vaihtaa toiseen samanlaiseen ja ajureita on päivitetty: ei apua.
    Soitin Elisan tekniseen tukeen heti aamulla ja tulos oli tämä: express card ei ole yhteensopiva tämän tietokoneen kanssa (dv9300 ja dv9500 sarjat) joten vaihtoehtona usb-mokkula tai sopimuksien purku. On kuulemma ollut tiedossa jo kauan, kyseistä konettahan ei enää Elisalla myydä.
    Käytännössä siis kone ja kortti lähtevät takaisin Elisalle,sillä heillä ei ole juuri nyt tarjolla minulle mitään vastaavaa toista tietokonetta. Olisinkin kiinnostunut josko jollain olisi express card jossain toisessa koneessa toimivana? Kortinhan voisi ostaa esim. jostain nettikaupasta erikseen samoin kun läppärin, mutta kun tietäisi mitkä varmasti pelaavat yhteen.
     

Jaa tämä sivu