1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Missä YLE:n kanavapaketti?

Viestiketju Muuta keskustelua kotiteatterista -osiossa. Ketjun avasi kmyreen 03.01.2004.

  1. kmyreen

    kmyreen Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Asensin digiboksin OK-taloon Vantaalla. Kaikki hyvin ja boksi toimii, mutta YLE:n kanavapaketti (YLE1, YLE2, YLE Teema, radiokanavat,...) jäi puuttumaan. Seitsemän kanavaa, jotka asenuivat näkyvät moitteetta. Tiedän, että digikanavat eivät näy ollenkaan jos antennisignaali liian heikko, mutta analoogiset kanavat näkyvät nykyisellä harava-antennilla (asennettu -95) tyydyttävästi, joten olettaisin, että YLE:n digilähetysten vastaanotto onnistuisi.

    Myyjä kehoitti menemään suoraan antennikauppaan, mutta vastaus ei täysin tyydytä. Mistä tiedän onko nykyinen antenni oikeantyyppinen ja riittävä? Auttaisiko jos saisi nykyisen suunnattua paremmin? ...? Etukäteen hyvistä ideoista tai ohjeista kiittäen.
     
  2.  
  3. pjh

    pjh Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2003
    Viestejä:
    451
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Veikkaisin että on ihan pienestä kiinni. Koeta vähän antenninjohdon liittimiä rukata tai vaihtaa koko johto. Tai ihan vaan uudelleenviritys niin pitäs kyllä Ylen muxi tulla jos muutkin tulee läpi.
     
  4. kmyreen

    kmyreen Member

    Liittynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Pienestä oli kiinni. Löysin antenninvahvistimen teknisestä tilasta, jonka VHF vahvistusta pienensin minimiin. Tämän jälkeen kaikki analoogiset kanavat näkyvät huomattavasti paremmin ja kaikki digikanavat virittäytyivät :eek:)
     

Jaa tämä sivu