1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Firefox ongelma - Kaspersky virustorjunta & vista 64bit

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi emt6 04.03.2008.

  1. emt6

    emt6 Member

    Liittynyt:
    04.03.2008
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko jollain tietoa Firefoxin & kasperskyn välillä olevista ongelmista? Tai voisiko joku haittaohjelma tai vastaava aiheuttaa seuraavaa: Yhtenä ongelmana nyt se. Kun selaan IE:llä tai Firefoxilla webbiä. Tietyille sivuille ei pääse ollenkaan - aukeaa tyhjä sivu. (Suurinosa sivuista toimii normaalisti, ilmenee muutamalla saitilla) Joillakin sivuilla kaikki Flash-muotoiset mainokset ovat blokattuina kummasti, joillakin blokkaantuu jopa logo (flash, javascript?).
    Havaitsin että nuo "tyhjät" sivut ovat ikään kuin vaan 1 x 1 pikselin kokoisia kuvia. Eräällä sivulla myös logo on korvaantunut 1 x 1 pikselin kuvalla eikä näin näy. Todella kummallista..

    Tämä ongelma taisi tulla ilmi kun asensin tuon Kasperskyn pelomuurin nortonin tilalle. Vähän hankalaa kun ei pääse kirjautumaan tiettyihin paikkoihin. Etusivu saattaa latautua mutta kirjautumaan asti ei pääse. Yleensä noilla sivuilla joille ei pääse, on paljon javascriptiä / flashia. Voisisiko tämä johtua jostakin haittaohjelmasta tai tuon kasperskyn toiminnasta, asetuksista, yhteensopimattomuudesta?] - Asensin firefoxin uudelleen, ei auttanut, onhan probleema myös IE 7:ssa.

    (ei ole mainosblokkausohjelmaa käytössä. Muilla nuo sivustot toimivat aivan normaalisti!)
     
  2.  
  3. emt6

    emt6 Member

    Liittynyt:
    04.03.2008
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Lisäksi tuo Vista ei tunnu tunnistavan virustorjuntaohjelmistoa. Tietoturvakeskuksessa ilmoittaa että, "Windows ei löytänyt virustentorjuntaohjelmaa tästä tietokoneesta". Kasperskyn palomuurin ja muut osat se huomaa.
     
  4. yamaneko

    yamaneko Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2005
    Viestejä:
    5,093
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    118
    Mikä versio sinulla on Kaspersky Internet Securitystä, siis tarkka versio?

    Viimeisimmissä KAV (Anti-Virus) ja KIS (Internet Security) 7.0.1.321 ja .325 versioissa on ollut lukuisia ongelmia, joita Kaspersky ei ole saanut korjattua. Osalle käyttäjistä nämä versiot aiheuttavat erinäisiä ongelmia. Lisää infoa Kasperskyn foorumilta: Kaspersky Lab Forum > English User Forum > Protection for Home Users

    Ongelmattominta lienee pysyä Kasperskyn versiossa 7.0.0.125 (KAV, KIS).
     
    Viimeksi muokattu: 05.03.2008

Jaa tämä sivu